Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Port Elizabeth

    Arkadaş Canlısı Şehir Güzel plajları, "arkadaş canlısı şehir" ünvanı, gün ışığı ve yıl boyu 20 santigrat ve 25 santigrat derece dolaylarında inip çıkan sıcaklık değerleri ile, Port Elizabeth'in turistleri çekmesi sürpriz olmamalı.

    Genel Bilgiler

    Arkadaş Canlısı Şehir

    Güzel plajları, "arkadaş canlısı şehir" ünvanı, gün ışığı ve yıl boyu 20 santigrat ve 25 santigrat derece dolaylarında inip çıkan sıcaklık değerleri ile, Port Elizabeth'in turistleri çekmesi sürpriz olmamalı.

    Güney Afrika'nın Doğu Kap Bölgesi'ndeki bu şehir, ülkenin en büyük beşinci şehri. Şehrin sakin ve misafirperver oluşu artıları arasında.

    Tabii ki ilk olarak, şehrin en çok göz önünde bulunan yerleri, plajlar ve yakın çevredeki doğal alanları olarak görülüyor. Ancak bunun yanında şehrin tarihi gezinti yerleri de oldukça fazla. Bu tarihi alanları, 5 kilometrelik Donkin Kalıntı Patika'sını izleyerek en iyi şekilde görebilirsiniz. Patika, yaklaşık 50 tarihi bölgeyi geçerek, 1820'lere kadar gelen ve binlerce İngiliz yerleşmecinin şehre ilk adımını attığı yere kadar uzanır. Mükemmel bir güzelliğe sahip olan 1858 Belediye Binası, Victorian Gotik Kütüphanesi ve yerleşmecilerin evleri bu tarihi alanlardan birkaçı. Patika boyunca bilgilendirme amaçlı panolar bulunuyor. Bu sayede, bütün bu şeyleri kendi başına keşfedebilir ve şehrin tarihi hakkında araştırma yapabilirsiniz.

    Binlerce file ev sahipliği yapan Addo Fil Milli Parkı, Port Elizabeth'den 1.5 saat uzaklıkta. Hatta şehre yakın kısımda Kragga Kamma Av Hayvanı Rezervi bulunuyor ve bu yere giderek, gergedanları, buffaloları, çitaları ve zürafaları doğal yaşam alanlarında görebilirsiniz. Şehrin önündeki sahil şeridinde Algoa Körfezi'nin uzunluğu 16 km. Ayrıca hepsi korunmuş yüzme alanları ile Hobie, Kings, Humewood'un mükemmel plajları var.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler