Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Pontianak

    Borneo'ya Giriş Kapısı Umarız yazılarımızda dobra bir şekilde gerçekleri söylememize alışmışsınızdır.

    Genel Bilgiler

    Borneo'ya Giriş Kapısı

    Umarız yazılarımızda dobra bir şekilde gerçekleri söylememize alışmışsınızdır. Pontianak'a gitmek için hiçbir zorlayıcı nedenin olmadığını söylemeyi adil bulmuyoruz. Endonezya'nın batı Kalimantan Bölgesi'nin başkenti ve yarım milyondan fazla nüfusu ile güzergahınız üzerindeki başrol olabilir. Ekvator üzerinde yer alan bu şehir, ticari bir merkez.

    Endonezya ve Malezya'nın havaalanı başka ülkelere bağlı olduğundan, Endonezya Borneo'ya giriş yapmak isteyen turistler için tipik bir giriş kapısıdır. Eğer burada bir saatten fazla zaman geçirmek istiyorsanız; şehir dışında bulunan Ekvator'un taştan heykelini görebilir, hayvanat bahçesini ve Abdurrahman Camiisi'ni ziyaret edebilirsiniz. Negeri Pontianak Müzesi, dayak kültürüne ait fikir içerir, fakat tümü etkileyici değil.

    Kapuas Nehri, kasabanın içinden akar ve Alun-Alun Kapuas Kıyısı yürüyüş için iyi bir yerdir. Şehirdeki en iyi yemek için Jalan Setia Budi'ye gidebilirsiniz. Ekvator'da bulunmasının dezavantajı ise yıl boyunca yüksek yağış alması ve kavurucu sıcak havaya sahip olması. Özellikle eylülden aralıka kadarki dönemden kaçınmalısınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler