Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Pokhara

    Pokhara, Nepal’in 3.

    Genel Bilgiler

    büyük şehri ve Gandaki Bölgesi’nde yer alıyor. Annapurna Bölgesi'nin (Annapurna Himaland Kaligan'daki Nehir Vadisi’ni de kapsar) trekking başlama noktasıdır. Katmandu’dan buraya otobüsle gelebilirsiniz (yarım gün sürüyor). Fakat en kolay yol, bu uzun yolculuğu es geçip, Katmandu’dan buraya havayolu ile gelmek (yaklaşık yarım saat sürüyor).

    Her ne kadar burası bir şehir olsa da, turistler için en önemli özelliği doğal güzellikleri. El değmemiş göller, tepesi karlı dağlar, şelaleler, pirinç tarlaları ve mağaralar.. Bunları bir de tapınaklar, pagodalar ve marketlerle birleştirince Nepal’e gelen bir turistin görmek isteyeceği her şeye sahip olacaksınız.

    Bir şehir olarak Pokhara’ya geri dönecek olursak, uzun bir günün ardından göle doğru yola çıkıp, kendinize yemek yiyecek (Nepal, Kore, Hint veya Batı Mutfakları'ndan istediğinizi seçebilirsiniz) güzel bir yer bulduktan sonra, bütün gece göl manzarasına karşı içkinizi yudumlayabilirsiniz. Bundan vazgeçip, sabah saatlerinde dağlara da tırmanabilirsiniz!

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler