Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Phu Quoc

    Güney Doğu Asya Veterinerlerinden Onaylı Cenneti düşündüğünüzde aklınıza belki de, Güneydoğu Asya’da bulunan Bali ya da Phuket gelebilir ama durun, sizi bilgilendirmek üzereyiz.

    Genel Bilgiler

    Güney Doğu Asya Veterinerlerinden Onaylı

    Cenneti düşündüğünüzde aklınıza belki de, Güneydoğu Asya’da bulunan Bali ya da Phuket gelebilir ama durun, sizi bilgilendirmek üzereyiz. Tayland Körfezi’nde bulunan Phu Quoc Adası, Vietnam’ın en büyük adası. Güneydoğu Asya veterinerlerinin bir kısmının görüşüne göre, burası bugünlerde dünya çapında çok değerli bir yer olabilir. Şimdilik gelişme altında ve bu yüzden diğerlerine nazaran el değmemiş cennet gibi bir ada.

    Phu Quoc Adası'nın çok güzel plaj ve sahilleri var. Bu "V" şekilli adanın kıyıları boyunca ilerlerken çok fazla yol katetmenize gerek kalmayacak. Adaya doğru yol alırken, yumuşak beyaz kumsallar ve şeffaf turkuaz renkli sular görünmüyor. Long Plajı boyunca, batı kısmında bulunan tatil yerleri bir miktar pahalı olabilir, fakat adanın doğu kısmında, biraz daha sakin ve uygun olan iyi yerler bulma şansınız da var.

    Scooter kiralamanın mümkün olduğu adada, yürüyerek biraz aşınmış yolları takip ettiğinizde, asıl saklı kalmış sahillere ulaşmak da mümkün. Phu Quoc’un kıyı kesimleri genellikle düzlük alanlardan oluşuyor. Fakat iç kısımlardan kuzeydoğuya doğru gidildiğinde Ulusal Park’ın olduğu yerler daha dağlık durumda.

    Daha önceki yıllarda yoğun ilgi gören Phuket Adası, şimdilerde yerini bir parça Phu Quoc’a bırakmaya başlamış. Aslında burada birkaç güzel balıkçı köyü, biber tarlaları, pagodalar, hoş plajlar ve sık ormanlardan başka görülecek fazla da bir şey yok. Fakat biz, buraya geldiğinizde bunları önemsemeyeceğinizi tahmin ediyoruz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler