Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Phi Phi Adaları

    Güzel ve Fazlasıyla Gelişmiş Sadece 6 adadan oluşan Phi Phi Adaları, ortalamaya göre birazcık küçük.

    Genel Bilgiler

    Güzel ve Fazlasıyla Gelişmiş

    Sadece 6 adadan oluşan Phi Phi Adaları, ortalamaya göre birazcık küçük. Phi Phi Adaları'nın en büyüğü 35 kilometre eninde ve 8 kilometre boyunda olan; Phi Phi Don Adası. Bu ada bile Phuket Adası’ndan 20 kat daha küçük. Fakat şimdi bu istatistik verilerden sıyrılalım ve asıl konumuza dönerek Phi Phi Adaları'nın güzelliğini anlatmaya başlayalım.

    Phi Phi Adaları hiç şüphesiz dünyanın en güzel adalarından biri. Dünya çapında birçok film çekiminde kullanılmış. Örneğin; 2000 yılında yayınlanan ve Leonardo DiCaprio’nun başrol oynadığı “The Beach” filmi bu adada çekilmiş. Özellikle, Phi Phi Adaları'ndan biri olan Ko Phi Phi Le Adası'nın Maya Koyu, oldukça ünlü. Bu da demek oluyor ki Phi Phi Adaları dünya genelinde hala tanınan bir yer. Bu kadar bilinmesine ve tanınmasına rağmen hala çok güzel, gizemli ve bozulmamış.

    Phi Phi Adaları, bereketli gür ormanları, kayalıkları, şelaleleri ve turkuaz suları ile rüya gibi bir coğrafya. Phi Phi Adaları'nın doğal güzelliği tartışmasız olmasına rağmen, gelişmemiş ve geride kalmış değil. Çünkü burası turistler tarafından tıka basa doluyor ve gerçekten de bu kalabalık içinde, kendinizi kapana sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bundan dolayı beklentilerinizi bir miktar azaltın ve kendinizi bu doğal güzelliğe teslim ederek adanın keyfini çıkarın. Ayrıca, Phi Phi Adaları'nın birinde bulunan, Maya Koyu'na giderek, berrak sularda yüzebilir, dalış ya da şnorkel yapabilirsiniz. Bir ya da iki gece geçirin ve ayrılın. Olabildiğince hızlı...

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler