Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Paris

    Aşk (ve yüzlerce başka şey) İle Dolu Bir Şehir Paris'i nasıl tanıtabiliriz?

    Genel Bilgiler

    Aşk (ve yüzlerce başka şey) İle Dolu Bir Şehir

    Paris'i nasıl tanıtabiliriz? Romantik şehir, modanın başkenti ve ışık şehri olarak da bilinen Paris, belki de dünyada en fazla tarihi cazibe merkezine ev sahipliği yapıyor ve kesinlikle ziyaret edilmesi gereken şehirler arasında yer alıyor.

    Eiffel Kulesi, Louvre, Notre Dame, Sacre Coeur, Arc de Triomphe ve daha birçoğu şehrin içinde bulunan ve şehrin hemen dışında yer alan Versailles gibi yerler göz önünde bulunduğunda Paris’teki görülmesi gereken yerler listesi sonsuza kadar uzanacak gibi durur. Görülmesi gereken turistik yerler bu kadar fazla sayıda ve son derece büyük olduğunda (Louvre’un tamamını görmek birkaç gün sürebilir), ziyaretinizden önce bir eylem planı hazırlamak yararlı olur. Seçkin yemek ve şaraplar açısından dünyanın başkenti sayılabileceğine ve alışveriş imkânlarının da son derece fazla olduğuna değinmedik bile…

    Paris’i farklı kılan ve onun romantik imajını veren şey, aslında çok büyük bir şehir olmasında rağmen pek çok orta boyuttaki şehirden daha samimi bir his yaratan küçük büyüleyici semtlerden oluşması. Böylece büyük şehrin içinde bir anlamda tatlı bir köy yaşamı sunuyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler