Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ottawa

    Krallara Layık Bir Şehir Vancouver veya Toronto kadar uluslararası bilinen bir isme sahip olmasa da Ottowa (nüfusu 0.8 milyon), Kanada’nın başkenti.

    Genel Bilgiler

    Krallara Layık Bir Şehir

    Vancouver veya Toronto kadar uluslararası bilinen bir isme sahip olmasa da Ottowa (nüfusu 0.8 milyon), Kanada’nın başkenti. Bir sürü yapılacak aktiviteye ve görülecek yere sahip. Kanada’nın Ontario eyaletinin doğusunda, Montréal ve Toronto arasında yer alır.

    Kanada’nın en eski şehirlerinden biri, 1826’da kurulmuş ve 1857’de başkent ilan edilmiş. Ottawa, “Krallara layık” duygusunu hissettiren bir şehir; en çok da Parliament Hill’de bu şekilde hissedilir. Neo-Gotik tarzda inşaa edilmiş bu binaya bakarken, eski Avrupa’nın politik merkezlerinden birine bakıyormuş gibi düşünmeniz oldukça doğal. Bina, şehrin bir numaralı turistik merkezi ve Muhafız Değişim Töreni de görülmeye değerdir.

    Diğer turistik yerler ise şehrin çevresinde bulunan sayısız müzeler. Kanada Ulusal Galerisi, Kanada Savaş Müzesi veya Kanada Medeniyetler Müzesi gibi seçeneklerle şımartıldığınızı hissedeceksiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler