Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Oostende

    Belçikalıların Plaja Gittikleri Şehir Oostend hakkında bir şeyler söylemeden önce, size bir şey itiraf etmemize izin veriniz: Bilindiği üzere Oostend Avrupa’nın kuzeyinde kalan bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Belçikalıların Plaja Gittikleri Şehir

    Oostend hakkında bir şeyler söylemeden önce, size bir şey itiraf etmemize izin veriniz: Bilindiği üzere Oostend Avrupa’nın kuzeyinde kalan bir şehir. Evet bu şehirde plaj var. Fakat, tabii ki de bu plajda hoş palmiye ağaçları yok ya da kumlarının rengi Maldivler'deki gibi beyaz değil. Güney Fransa açıklarındaki gibi azur mavisi bir deniz de sizi beklemiyor ve belki de en fenası, plajda zaman zaman soğuk ve serin rüzgarların yaşanıyor olması. Fakat emin olun, hava bir parça bile güzel olsa, plaj aniden kalabalık bir yer haline gelecek. O güzel güneşli günlerde, Avrupa’nın başka bir yerinde, Oostend plajlarından daha iyi bir plaj bulunabileceği ise şüpheli.

    Oostend, yaklaşık 70 binden fazla insana ev sahipliği yapıyor ve Belçika’nın diğer şehirlerinden biri olan Brugge’ün güneybatısında yer alıyor. Şehrin en ünlü mekanları ise; piknik alanları ile geniş kumsallı plajları ve bu alanlar yakın civardaki şehirlerin de favori mekanları. Plajları dışında Oostend’de gezilecek yerlerden diğerleri de, St. Petrus Kilisesi ve St. Paulus Kilisesi. Ayrıca Naziler döneminden kalma, Atlantik Duvarı (Atlantic Wall) kalıntıları ile bazı müzeler de, şehirde dolaşılacak yerlerden birkaçı.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler