Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Omsk

    Moskova’dan Pekin’e Yolunuzun 10’da 4’ü Eğer Moskova’dan Pekin’e dümdüz bir rotayla kuş bakışı gidecek olsaydınız, burası yolunuzun 10’da 4’üne denk gelirdi (Novosibirsk ise yarısında olurdu).

    Genel Bilgiler

    Moskova’dan Pekin’e

    Yolunuzun 10’da 4’ü Eğer Moskova’dan Pekin’e dümdüz bir rotayla kuş bakışı gidecek olsaydınız, burası yolunuzun 10’da 4’üne denk gelirdi (Novosibirsk ise yarısında olurdu). Bu endüstriyel şehir, Sibirya’nın güneybatısındaki bir milyondan fazla insanın bölgesel ekonomi merkezi. Buna rağmen Omsk, gerçekten yolunuzun oldukça dışında kalıyor. O yüzden, eğer Sibirya Ekspresi Demiryolu'nu kullanıyorsanız ve burada durduysanız, biz sadece ziyaret etmeye değer bir yer olduğunu söyleyebiliriz.

    Omsk Şehri'nin hiçbir cazibesi yok. Burası, Lyubinsky Bulvarı çevresindeki 19. yüzyıldan kalma binaların mağazalara, gece kulüplerine ve restoranlara dönüştürüldüğü, Avrupa’da göremeyeceğiniz bir tarih merkezi olmasıyla övünür. Müze olarak, Güzel Sanatlar Müzesi ve Devlet Yerel Tarih Müzesi’ni ziyaret etmeniz tavsiye edilir. Muhteşem şekilde resmedilmiş Assumption Katedrali, şehrin simgesi.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler