Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ölüm Vadisi

    İnsanlara Uygun Değil Yaz aylarında burada klimalı arabanızı sürerken, bir sebepten bir yere çıkmak isterseniz, dışarı adımınızı atar atmaz bir güneş banyosuna maruz kalacaksınız.

    Genel Bilgiler

    İnsanlara Uygun Değil

    Yaz aylarında burada klimalı arabanızı sürerken, bir sebepten bir yere çıkmak isterseniz, dışarı adımınızı atar atmaz bir güneş banyosuna maruz kalacaksınız. Her ne kadar banyo kelimesini kullansak da burada su bulamayacaksınız. Ölüm Vadisi, Mojave Çölü'nde bulunan ve aynı zamanda tüm Kuzey Amerika'da en sıcak, en kurak ve en alçak alan. Buradaki ortalama maksimum sıcaklık 47 santigrat dereceye kadar (117 Fahrenheit) çıkar ve bu eşi benzeri görülmemiş bir kızgın sıcaklık.

    Vadi, 200 kilometre veya 125 mil uzunluğunda ve 10-20 kilometre (6-12 mil) genişliğinde. Etrafı da dağlarla çevrelenmiştir. Ayrıca aynı isimli bir ulusal parka ev sahipliği yapar. Las Vegas buradan sadece 2 saat uzaklıkta bulunur. Bu manzara kum tepeleri, kanyonlar, tuz tabakaları ve arka fonunda bulunan dağlar ile birlikte harika bir görüntü oluşturuyor. Buraya gelebileceğiniz en iyi (en yoğun) tarihler, Kasım-Nisan arasındaki zamanlar. Mart ve nisan aylarına doğru ünlü kır çiçeği sezonu açılır, bu dönemde buraya birçok sayıda ziyaretçi gelir ve pansiyonlar ağzına kadar dolar. Yaz aylarında bu cehennem sıcaklarını yaşamak çok şaşırtıcı, bu yüzden uzunca bir süre arabanızdan çıkabilmeyi beklemeyin.

    Ölüm Vadisi'nde kalmak için bulacağınız yerler Beatty, Stovepipe Wells ve Furnace Creek isimli üç kasaba. Bunlardan hiçbiri gezilecek yerlere yakın olmadığı için, istediğiniz herhangi birini tercih edebilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler