Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Novasibirsk

    Sibirya’nın Başkenti Haritadan buraya bir göz atın.

    Genel Bilgiler

    Sibirya’nın Başkenti

    Haritadan buraya bir göz atın. Eğer Avrasya Kıtası'nın bir merkezi olsaydı, orası bu nokta olurdu. Sibirya’nın güneybatısında yer alan Novosibirsk, Moskova ve St. Petersburg’dan sonra Rusya’nın en büyük üçüncü şehri. Novosibirsk, Ob Nehri çevresinde kurulmuş bir şehir olup, başkentten 4 saatlik uçak yolculuğu uzaklıkta. Şehre ulaşmanın bir başka elverişli yolu da Sibirya Ekspresi demiryolu.

    Böylesine ıssız ve haziran ayında bile sıcaklığın en fazla -12°C (10°F) olduğu bir yere neden gitmek isteyesiniz? Eğer buraya iş nedeniyle gelmiyorsanız (Birçok büyük Rus firmasının ana merkezine ev sahipliği yapan Novosibirsk bir endüstri merkezi) gelmeniz için öyle çok bir neden de yok aslında. Çünkü dürüst olmak gerekirse burada “o kadar da” yapılacak veya görülecek şey yok. Elbette, devasa Sovyet heykelleriyle birlikte Lenin Meydanı (Ploshchad Lenina) var.

    Altın Kubbeli Byzantine Alexander Nevsky Katedrali göz atmaya değer ve Devlet Opera ve Bale Tiyatrosu oldukça etkileyici bir mekan. Ayrıca hoş bir hayvanat bahçesi ve nehir kenarında güzel bir gezinti yeri var. Dahası, düzgün bir gece hayatı olduğundan bahsedebiliriz (Irısh publar burada çok sevilir). Turizm kaynakları yetersiz gibi görünse de şehrin büyüklüğü size Rusya’daki günlük şehir hayatı hakkında fikir verebilir.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler