Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Northland

    Kışsız kuzey burası, bütün Yeni Zelanda'nın başladığı, esas yerlilerin kıyıya kanolarla yerleştiği, İngilizlerin filolarını indirdikleri, çifte velayet altında bir milletin doğduğu, 1840 yılında Waitangi Antlaşması'nın imzalandığı yerdir.

    Genel Bilgiler

    Burası, yerlilerin kalbinde ve hafızalarında oldukça önemli bir anlam taşıyor. Ama burada olma sebebinize gelecek olursak, burası belli bir kış ayına sahip olmayışı ile ünlenmiş. Bu tabii ki doğru. Ülkedeki en iyi hava koşullarına sahip. Bu bölgede yılın neredeyse tamamında, subtropikal iklim hakim.

    Avustralya ve Yeni Zelanda arasındaki Tasman Denizi'nin, okyanusla çarpışmasını izleyebileceğiniz çok kuzeydeki bu noktada bir mola verelim. Eğer, diğer birçok turist gibi sizin de yolunuz buralara düşerse, Northland'e gitmek oldukça bilge bir seçim olur. Artık Auckland'e yakınsınız. Buralarda olduğunuz süre boyunca, kıyıya oldukça yakınsınız. Ayrıca burada oldukça değerli yerler var.

    'Bay of Island' gibi, inişli çıkışlı yeşil tepelerle karşılaşabilirsiniz ve burası ülke tarihinin en can alıcı noktası. Şunu da belirtmeliyiz ki, aileler için oldukça ideal aktivitelere sahip bir bölge.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler