Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Norfolk Adası

    Norfolk Adası'nın eski bir sürgün yeri olarak bilinen bir yer olduğunu öğrendiğimizde oldukça şaşırdık.

    Genel Bilgiler

    Bir haber, Norfolk'un Canberra yönetiminden çıkacağına ve adanın kendi yönetim hakkının kaybolduğuna dair bilgiler içeriyordu. 2.300 kişilik bu adaya, Sidney'den 2.5 saatte ulaşılabilir.

    Norfolk Adası, 18. yüzyılın sonlarında Kaptan Cook tarafından tesadüfen bulunmuştur. Uçurumlu kıyı şeridi, iç tepelerdeki çayır ve çam ağaçlarının kombinasyonu ile baştan beri Polinezyalılara ev sahipliği yapar. İngiliz Kraliçesi, keşfedildikten yaklaşık 70 yıl sonra adayı, HMS Bounty'nin soyundan gelen isyancılara vermiştir.

    Kingston, Quality Row boyunca uzanan farklı tarihi yapısı ile en büyük şehirdir. Eski Kingston Şehri, adadaki hayatın nasıl olması gerektiği ile ilgili iyi bir fikir vermiştir (ipucu: Hiç hoş değil). Ayrıca, Norfolk Adası Müzesi ve St. Barnabas Kilisesi, bir göz atmaya değer nitelikte. Bununla birlikte, özellikle görülmesi gereken yerler Pitt Dağı, Emily Körfezi, Anson Körfezi vb. gibi yerlerin manzaraları.

    Eğer daha aktif yapılacak şeyler arıyorsanız bu ada sizin için uygun olabilir. Uzun engebe yürüyüşleri için alanlar düz değil ama aşırı dağlık da değil. Diğer yapılabilecek popüler aktiviteler: golf oynamak, tenis, dalış yapmak ve balığa çıkmak..

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler