Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nong Khai

    Nong Khai kendisiyle aynı ismi taşıyan eyalette bulunan , Mekong Nehri boyunca, yılan gibi kıvrımlı olan bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Bölgenin karşısında piknik yapıyorsanız ve sınırı geçecek bir yer arıyorsanız, Nong Khai belki de en uygun yerlerden biri. Şehrin içindeki Thai-Lao-Friendship Köprüsü'nü geçince, sadece 10-15 kilometre sonra kendinizi Laos'un başkenti olan Vientiane'de bulacaksınız.

    O nehri geçmeden önce, durgun Nong Khai'yi keşfederek Tayland'daki son günlerinizin en iyilerini yaşayın. İyi niyetimizden dolayı "durgun" diyoruz çünkü tatilimizin tadını çıkarmak için Mekong'un üzerinde, elimizde Singha'yla ve önümüzdeki Tai yemekleriyle oturup gün batımını seyretmekten daha iyi bir şey düşünemiyoruz. Hayali bir kenara bırakacak olursak, burada gerçekten keşfedilecek birkaç cazibeli yer var.

    Birine sorduğunuzda sizi ilk, şehrin doğusundaki Sala Kaeo Ku Heykel Parkı'na yönlendirecek ve bu park (biraz büyük) Buda ve Hintli tanrıların somut heykellerini sergilemekte. Bu heykeller 1970 yılında, garip görünümlü Laos'lu bir adam tarafından (Boun Leua Sourirat) inşa edilmiş. İnceleyebileceğiniz diğer tapınaklar The Phrathat Bang, Phuani Wat Khaek ve Wat Pho Chai'dir ama tabii ki de bunlarla kısıtlı değil. En son bahsi geçen tapınak Nong Khai'nin en çok ziyaret edilen tapınağı. Nehir gezisi, gündelik bir yürüyüş ya da kordon boyunca bisiklete binmek, şehrin huzurlu doğasının temasını hissettiren faaliyetler arasında.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler