Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Niseko

    Japonya'daki En İyi Kayak Merkezlerinden Biri Eğer kış sporları yapabileceğiniz bir yer arıyorsanız kar sizin için önemli bir faktör hayır mı?

    Genel Bilgiler

    Japonya'daki En İyi Kayak Merkezlerinden Biri

    Eğer kış sporları yapabileceğiniz bir yer arıyorsanız kar sizin için önemli bir faktör hayır mı? Japonya'nın Hokkaido Eyaleti'ndeki Niseko kenti ile tanışın. Ayrıca Avusturya'daki Alpler ile karşılaştırdığımızda Niseko, ortalama olarak en yüksek sıcaklığa eriştiği zaman bile, -yani bu yaklaşık 3-6 dereceye tekabül ediyor- kar yoğunluğu Alpler'dekine göre üç kat daha fazla ve bu yüzden ülkedeki en popüler kayak merkezi...

    Niseko'yu muhteşem zirve kombinasyonuyla (örneğin 1,898 metrede ki zirve noktasıyla Mt Yotei - Mt Fuji'yle benzerlikler taşımakta) düşünün bir de. Ayrıca muhteşem manzarası, gerçek bir gece hayatı ve leziz yemekleri birleşince ortaya kesinlikle gidilmesi gereken bir yer çıkıyor. Japonya'nın geri kalanı gibi olmayan Niseko, ülkede kış sporları için ilk tercih edilen yer. Ayrıca kar, bu bölgede her zaman toz halinde ve yoğun. 3 köyün yamacında bulunan telesiyej ve gondolla uzaklara ulaşmak hiç de zor değil. Niseko pistleri oldukça yumuşak eğimli ve uzun bir halde. Sert ve karlı havalar her zaman güzel değil, bunun bir de diğer yüzü var unutmayın. Özellikle bazı zamanlarda bu bölgede Sibirya soğukları hakimdir ve bazen günlerce güneşi göremezsiniz. Yüksek yerlerde görüş alanı oldukça kısa mesafededir; bu da ayrıca sorun çıkartabilir .

    Önemli Bilgiler

    • Niseko, Japonya'nın Hokkaido Eyaleti'nde bulunuyor.
    • Nüfusu 4,694.
    • Rakımı 138 metre.
    • Ulaşımı sağlayan en iyi havaalanı CTS (Chitose, Sapporo).
    • Konuşulan anadil Japonca'dır ve yerel halkın İngilizce seviyesi ortalamanın altında.
    • Para birimi, Japon Yeni(JPY).
      Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler