Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nikko

    Shogun'ın Anıt Mezarı UNESCO Dünya Mirasları Listesi'nde bulunan Nikko Şehri, Tokyo'dan yaklaşık 2 saatlik mesafe kuzeyde, Utsinomiya'dan yaklaşık 40 dakika uzaklıkta bulunan turist merkezlerinden biri.

    Genel Bilgiler

    Shogun'ın Anıt Mezarı

    UNESCO Dünya Mirasları Listesi'nde bulunan Nikko Şehri, Tokyo'dan yaklaşık 2 saatlik mesafe kuzeyde, Utsinomiya'dan yaklaşık 40 dakika uzaklıkta bulunan turist merkezlerinden biri. Bu şehir aynı isimle anılan ulusal bir parkın girişinde bulunuyor. Ayrıca 1000 yıldan uzun süredir ruhsal etkinliğe ev sahipliği yapan Tōshōgū burada yer alıyor.

    Diğer bir ismi ile Shogun Tokugawa Mabedi, MS 767 yılından günümüze kadar gelmeyi başarmış. Bu mabet, süsü ve parlak renklerle dekore edilmesi sebebiyle Japonya'daki pek çok yerden farklı. Nikko, sadece tapınaklar ve türbeler ile değil, aynı zamanda engebeli arazileri üzerinde bulunan sedir ormanları ile de nefes kesici bir manzaraya sahip. Burada nehirleri, gölleri, şelaleleri ve sıcak su kaynaklarını bulabilirsiniz. Genel olarak yürüyüşe çıkmak için harika bir manzaraya sahip. Nikko, özellikle sonbahar aylarında daha bir çekici hale geliyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler