Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nha Trang

    Vietnam’ın En İyi Sahillerinin ve Tatil Yerlerinin Bulunduğu Şehir Eğer gezgin iç güdünüz, Bali, Koh Samui ve Phuket'teki güzel günlerin bittiğini söylüyorsa ve artık Güney Doğu Asya'da yeni bir alternatif arıyorsanız Nha Trang sizin bir sonraki durağınız olabilir.

    Genel Bilgiler

    Vietnam’ın En İyi Sahillerinin ve Tatil Yerlerinin Bulunduğu Şehir

    Eğer gezgin iç güdünüz, Bali, Koh Samui ve Phuket'teki güzel günlerin bittiğini söylüyorsa ve artık Güney Doğu Asya'da yeni bir alternatif arıyorsanız Nha Trang sizin bir sonraki durağınız olabilir.

    Açık olmak gerekirse, tatil yeri her yerde tatil yeri. Burada anlatmak istediğimiz, buraya Vietnam’ın tarihi hakkında keşif yapmak için gelinmemeli. Burada yapılacak en iyi şey plajlara gitmek olacak. Bu konuda da, plajların harika manzaralara sahip olduğu ve ilgi çekici tabiat ile çevrelendiği, turist avının olmadığı söylenirse bu bize yardımcı olacak.

    Sadece geniş ve uzun şekilde uzanan plajlarıyla bile, dünyanın en güzel koylarına sahip olan şehirlerden biri olan Nha Trang; arka planında duran etkileyici dağ manzarası ve etrafında bulunan ve keşfedilmeyi bekleyen adaları ile masalsı bir dokuya sahip. Bu güzellikleri ve lüks tatil yerleri sayesinde, turistik açıdan parlamaya başlamış durumda.

    Nha Trang, tabii ki de bir Maldivler değil, anlattıklarımızdan fazlasına sahip. Bu sahil şehrinde dalış ya da şnorkel yapabilirsiniz. Bir tekne turuna katılarak, civar adaları keşfe çıkabilirsiniz. Eğer plajda ya da sahilde vakit geçirmek istemiyorsanız, sahilin arka tarafındaki sokaklarda sıralanmış olan barlara giderek bir şeyler içebilir ya da yine aynı yerde bulunan restaurantlara uğrayarak değişik yiyecekleri tadabilirsiniz.

    Görülmesi gereken yerlerinden diğerleri ise, Long Son Pagoda'da muazzam Buda ve Po Nagar Kuleleri'nden oluşuyor. Muson sezonu, ekim ve aralık ayları arasında yaşanır ama bu bölgede yağışlar eylül ayı gibi de düşmeye başlayabiliyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler