Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    New York’u Ünlüler Gibi Gezmek

    New York’ta turistlere göre olan yerleri herkes biliyor: Rockefeller Merkezi, Empire State Binası, Özgürlük Heykeli gibi temel gezilecek yerler. Gittik, gördük, gezdik. Yeter.

    Artık New York’u bir yıldız gibi gezme zamanı. Beyoncé gibi waffle yemek, Jimmy Fallon ile beraber şarkılara yüksek sesle eşlik etmek ve Jude Law’ın evinde kalmak, kokmuş, kalabalık Times Meydanı'nı gezmekten çok daha iyidir. Jennifer Lawrence ile Meksika mutfağı mı yemek istiyorsunuz? Listede o da var.

    Nerede kalsak?

    Crosby Street Hotel

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543890/640xauto.jpg)

    Bu otelde kaldığınız zaman şahane avluda Aniel Craig, Rachel Weisz, Penelope Cruz, Emma Stone ve Jude Law gibi ünlülere rastlamanız mümkün. Birinci katta bulunan Meadow Suit odasını tutarsanız size özel bir terasınız, 11. ya da 12. katta bir oda tutarsanız da mükemmel Manhattan manzaranız olur. (Bu manzaraya Samuel L. Jackson’ın yatak odası da dahil!) Pazar akşamı otelin diğer misafirleri ile beraber özel bir film seansına katılabilir ve daha sonra otelin terasında yaşayan Brooklyn, Queens, Bronx ve Manhattan adında 4 tavuğu, yani otelin VIP müşterilerini ziyaret edebilirsiniz.

    Nerede yesek?

    Buttermilk Channel

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543893/640xauto.jpg)

    Kızarmış tavuk ve waffle yemek için Brooklyn’e giderseniz Beyoncé’yi görmeniz muhtemel çünkü burası onun en sevdiği kahvaltı mekanı. Kahvaltı Blue Ivy ile daha güzel olmaz mıydı, ne dersiniz?

    The Spotted Pig

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543899/640xauto.jpg)

    Kanye West ve Taylor Swift’in kavgalı olduğu zamanları hatırlar mısınız? O zamanlar bile tek ortak yönleri bu restorandı. Kömürde pişirilmiş hamburger ve incecik kesilmiş patates kızartmaları gerçekten bağımlılık yapıyor. Ayrıca kavgalı ünlülerimiz burada birkaç kez beraber görüntülermiş.

    Cosme

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543905/640xauto.jpg)

    Son zamanların gözde Meksika restoranlarından biri olan Cosme’ye en son kız kıza eğlenmek için kimler geldi bilin bakalım: Jennifer Lawrence, Adele ve Emma Stone.

    Ne yapmalı?

    Kumtaşı binaları gezin

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543908/640xauto.jpg)

    Öğleden sonra gezintiniz için iki katlı otobüsleri unutun ve gidin bisiklet kiralayın. Greenwich Bölgesi'ndeki Mercer Caddesi'ne gidin (Taşlara dikkat) ve Jessica Chastain, Daniel Radcliffe, Bethenny Frankel, Mike Myers ve Jon Bon Jovi’nin evini görün. Dinlenmek, bir kahve içip ve tost yemek isterseniz French Roast’a uğrayın çünkü Julianne Moore öyle yapıyor.

    Tv programı izlemeye gidin

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543911/640xauto.jpg)

    Önceden planınızı yaparsanız Jimmy Fallon’un sunduğu The Tonight Show programını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Programın Twitter hesabını inceleyin, her perşembe günü VIP Bilet veriyorlar. Genelde bir sonraki ay için koltuklar her ayın ilk haftası açıklanıyor.

    Yıldızlarla şarkı söyleyin

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543917/640xauto.jpg)

    Program bittikten sonra Jimmy Fallon, Marie’s Crisis piyano barına gidiyor. Ayrıca Josh Groban ve Darren Criss’in de buraya geliyor ve içkilerini yudumlarken şarkılar söylüyor.

    Nereye gitmeyelim?

    Magnolia Bakery

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543920/640xauto.jpg)

    “Sex and the City” izledikten sonra gidilecek daha güzel yerler var. (New York Halk Kütüphanesi'nden başlayabilirsiniz mesela.) Ayrıca cupcake'ler Billy’s Bakery’de daha güzel.

    Ne götürmeli, ne giymeli?

    Rahat ve düz ayakkabı

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543923/640xauto.jpg)

    Mükemmel New York’u gezerken Carrie Bradshaw tarzı ayakkabılarınızı giymek isteyebilirsiniz. Yapmayın. Giymeyin. Çok yürüyeceksiniz ve ayaklarınız yara olsun istemezsiniz.

    Hafif, çapraz çanta

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543926/640xauto.jpg)

    New Yorklu'lar her zaman hazırlıklıdır. İçine cüzdan, telefon, dudak kremi, su ve küçük bir atıştırmalığın sığacağı rahat ve çapraz asabileceğiniz bir çanta size yetecektir. Sırtınız da gün sonunda size minnettar kalacak.

    Cep telefonu

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543929/640xauto.jpg)

    Yolculuğunuzdan önce telefonunuz için alacağınız lens eklentisi, şehirle, belki hatta ünlülerle çok güzel fotoğraflarınız olmasını sağlayacak. Hem küçük hem de taşınması rahat bu lensler çok kullanışlı.

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler