Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Neuschwanstein

    Masal Kalesi Bir masal kalesi, muhtemelen çocukluğunuzdan beri Disney tarafından aklınıza işlenmiştir.

    Genel Bilgiler

    Masal Kalesi

    Bir masal kalesi, muhtemelen çocukluğunuzdan beri Disney tarafından aklınıza işlenmiştir. Bu kalenin ismi Schloss Neuschwanstein, anlamı Yeni Taşlı Kuğu Kalesi'dir. Son derece etkileyici, boş bir beyaz kale. Göklere varan kuleleri, sarp ve dik uçurumları ile dik ve kayalıklı bir dağın tepesinde bulunuyor.

    Bu denli etkileyici ve imkansız olan bu yapı, sadece para, zaman, insani kaynaklar ile işgücü göz önüne alınarak zamanla inşaa edilebilir. Kral Ludwig II'in hikayesi bir masal gibi seyrediyor. Eksantrik hareketlere sahip olan Kral, savaşı kaybettikten sonra entrikaları, komploları, aşk hikayeleri, yatak odası hikayeleri ile ilgi çekmekteydi. En sonunda ise, gizemli bir şekilde çok sevdiği gölde ölü bulundu.

    Masal Kralı olarak ünvanı ile bütün bu kriterlere uyuyor ve Bavyera'nın değeri olarak kabul ediliyor. Aşk ve ihtiras dolu bu ilginç hikayelerin oluştuğu yerleri görmek isteyebilirsiniz. İyi haber tabii ki de görebilirsiniz. Kötü haber ise herkes görmek istediğinden bu mekan oldukça popüler. Ayrıca buranın yaz aylarında günlük ziyaretçi sayısı 8000, yıllık ziyaretçi sayısı ise toplamda 1,3 milyon.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler