Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nelson

    Harika Manzarayı Keşfetmek İçin İyi Bir Başlangıç Bu genel bir söylem olacak (lütfen bize kızmayın) ama Nelson'ın etrafındaki harika manzarayı gördünüz mü?

    Genel Bilgiler

    Harika Manzarayı Keşfetmek İçin İyi Bir Başlangıç

    Bu genel bir söylem olacak (lütfen bize kızmayın) ama Nelson'ın etrafındaki harika manzarayı gördünüz mü? O falezli kıyı manzarasını, altın kumsalları, arka plandaki engebeli üzüm bağlarını, güneşli havalarını... Eğer Yeni Zelanda gibi yaşam kalitesi yüksek bir ülke ile en iyi yaşam kalitesine sahip şehirlerden birinde bulunmak istiyorsanız yukarıda söylenenler hepsini karşılıyor sanırım, sizce de öyle değil mi?

    Nelson, Yeni Zelanda Güney Adası'nda bulunan 60.000 nüfuslu bir şehir. Kıyı kasabasında yer alan, Abel Tasman Ulusal Parkı'nın yanı başında ve Kahurangi Milli Parkı'na ulaşabileceğiniz bir konumda bulunuyor. Burada yapabileceğiniz şeyler için doğal konumlardan çok da uzağa gitmeye gerek yok sanırım. Yamaç paraşütü, yelkencilik, dalış, yürüyüş yapabilir, bisiklet sürebilir, yüzebilir veya burada bulunan üzüm bağlarından alabileceğiniz güzel bir bardak şarap ile güneşin tadını çıkarabilirsiniz.Tamamen sizin tercihiniz.

    Biraz arka planda bırakılmasına rağmen Nelson'ın merkezi vakit geçirmek için oldukça hoş bir yer. Çoğu sanat galerileri ve şehrin çevresindeki el sanatı dükkanları, bir de mutfakla ilgili mükemmel olanakları, enerjik yerel sanat sahnesiyle birlikte ülkenin kültürel eğlence yerlerinden biri. Tüm bu saydıklarımız, keşfe çıkabileceğiniz harika yerler arasında.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler