Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nahuel Huapı Milli Parkı

    Bozkırdan And Dağları'na Biz zaten daha önce Bariloche hakkında yazmıştık; Nahuel Huapi Gölü'nün kıyılarında bulunan Patagonya şehri, ismini Arjantin Milli Parkı'ndaki giriş kapısından almış.

    Genel Bilgiler

    Bozkırdan And Dağları'na

    Biz zaten daha önce Bariloche hakkında yazmıştık; Nahuel Huapi Gölü'nün kıyılarında bulunan Patagonya şehri, ismini Arjantin Milli Parkı'ndaki giriş kapısından almış. Arjantin’in en popüler doğal parkı olmayı hakettiğini hala düşünüyoruz, bu yüzden buraya gidiyoruz.

    Arjantin eyaletleri olan Rio Negro ve Neuquen dahil olmak üzere, Park Nacional Nahuel Huapi arazisini kaplayan 7000 kilometre kareden fazla bir alana yayılmış. And Dağı eteklerindeki görkemli Cerro Tronador, karla kaplı dağları her zaman arka planda bir yerde, fakat saygınızı kazanan el değmemiş buzul gölleri, şelaleleri, nehirleri, Valdivian ılıman ormanları ve bozkırları ön planda olabilir. Balayına gelen çiftlerin (Bariloche'nin konforundan bölgenin hayran edici güzelliğini tercih eden) yanı sıra, milli park iki tip turist çekiyor: açık hava spor tutkunları ve doğa severler. Her ikisinin de buraya yerleşmek için geldiğinden eminiz. Burada yürüyüş, bisiklet ve tekne turları gibi aktiviteler organize edilebilir, aynı zamanda rafting, balıkçılık, yamaç paraşütü, uçurtma sörfü ve kayak da yapılabilir. Parkın peyzaj çeşitliliği aynı zamanda bitki örtüsü ve hayvan çeşitlerini zenginleştirmek için uygun bir ortam sağlıyor. Burada su samuru, guanaco, rhea ve tilkiler bulunuyor, bazıları daha ilginç bir yaban hayatı ile karşılaşabileceğini bekleyebilir (eğer denerseniz!)

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler