Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nahanni Milli Parkı

    El Değmemiş Yaban Hayat Mackenzie Dağı’nın vadilerinde akan Güney Nahanni Nehri, UNESCO tarafından Nahanni Milli Parkı olarak listeleniyor.

    Genel Bilgiler

    El Değmemiş Yaban Hayat

    Mackenzie Dağı’nın vadilerinde akan Güney Nahanni Nehri, UNESCO tarafından Nahanni Milli Parkı olarak listeleniyor. Bu devasa park (yüz ölçümü 30,050 km2, Belçika’nın yüz ölçümü ile hemen hemen aynı), sık ağaçlardan oluşan ormanlık alan, ülkenin en derin kanyonlarından bazıları, sıradağlar, dağ tundraları, şelaleler, mağaralar ve sıcak su kaynakları gibi insan eli değmemiş yaban hayatı barındırıyor. Bu oldukça kalabalık listenin içinde, şanslıysanız veya şanssızsanız (bakış açınıza göre değişir) kurt sürüleriyle veya boz ayılarıyla bile karşılaşabilirsiniz.

    Çoğu insanın Nahanni Milli Parkı’nı ziyaret etmek için yalnızca bir sebebi var; akarsu kanosu veya rafting. Bazı turlar birkaç günü kapsıyor ama acemi kürekçiler için uygun olmadıklarını söylesek yalan olmaz! Ayrıca parka doğrudan yol bulunmadığı için, turistler deniz uçağı ile Fort Simpson’dan buraya geliyorlar.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler