Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Münih

    Masallara Layık Başkent Esque Bavaria Münih (Ya da Almanca München), Güney Bavyera Alman Devleti'nin başkentidir.

    Genel Bilgiler

    Masallara Layık Başkent

    Esque Bavaria Münih (Ya da Almanca München), Güney Bavyera Alman Devleti'nin başkentidir. Yaklaşık 1,4 milyon nüfusa sahip olmakla beraber, Berlin ve Hamburg'dan sonra Almanya'nın üçüncü büyük şehri durumundadır. Bu kent masal şehri ünvanını, şehirde bulunan mükemmel tarih, mimari ve son derece konuksever tavırları ile almıştır. Ayrıca her yıl düzenli olarak düzenlenen Oktoberfest ile birlikte dünyanın birçok yerinden gelen turistlere ev sahipliği yapmakta.

    Münih şehrinde yapacak olduğunuz şeyler ise, Marienplatz yakınlarında, en eski meydanlarından biri olan Altstadt (Eski Şehir) ve Rathaus (belediye binası) çevresinde mevcuttur. Ayrıca şehrin en büyük kilisesi olan Blessed Our Lady Katolik Katedrali de ziyaret etmelisiniz. Bu kilisenin tepesine çıkarak, sadece şehrin manzarasını değil aynı zamanda arkada görünen Bavarian Alpleri'nin de görüntüsüne bakmalısınız. İlginç caddeleri olan Altstadt ise sizlerin keşfini beklemekte.

    Münih, Almanya'nın en zengin şehri konumundadır. Tahmin edileceği gibi, alışverişinde hedef noktası konumunda yer almakta. Maximilianstraße (Ve çevresi) Avrupa'nın en ünlü alışveriş caddelerinden biri konumundadır ve genellikle çoğu şey ihtişamlı ve pahalıdır. Doğal olarak, Münih ve çevresi çok çeşitli ve zaman zaman çarpıcı mekanlara sahip. Küçük şirin kasabalar, nefes kesecek kadar güzel kaleler, bozulmamış göller, dağlar ve ormanlar bulunmakta.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler