Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Monterrey

    Dağların şehri Monterrey, Meksika’nın 3.

    Genel Bilgiler

    büyük şehri (metropolitan bölge bakımından) ve ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Nuevo León eyaletinin başkentidir. Burası Meksika’nın en büyük şirketlerine ev sahipliği yapan ekonomik bir merkez ve hem Meksika’nın hem de dünyanın en zengin şehirlerinden bir tanesidir.

    Zenginlik, gelişmeyi beraberinde getirdiğinden, bu şehri ziyarete giderken Meksika’nın kuzey komşu şehirlerine daha çok benzeyen bir şehir görmeyi ummalısınız. Her ne kadar turistler buraya gelirken Meksika havasını daha az tatmayı umsalar bile, şehir kendine özgü bir kültür geliştirmiş. İlgi çekici müze ve turistik yerlere sahip.

    Bunların en önemlilerinden biri Meksika’nın en büyük meydanı olan Macroplaza’dır. Burası çeşmeler, anıtlar ve heykellerle donatılmış. Burada ayrıca Monterrey Katedrali’ni, Modern Sanat Müzesi’ni ve Meksika Tarih Müzesi’ni bulabilirsiniz. Daha çok hareket sevenler için ise, şehrin üzerinde bir kale gibi yükselen Cerro de la Silla Dağı’na tırmanmak ve mükemmel manzaranın tadını çıkarmak kesinlikle yapılması gerekenler arasında.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler