Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Montego Bay

    Mükemmel tatil köyleriyle Montego Bay, Jamaika’nın kuzeybatısında, Aziz James Kilisesi yönetiminde, kötü zaman geçirmeyeceğiniz bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Eğer gül rengi camları olan gözlüklerinizle, bu tatil köylerinden birinde zaman geçirmek isterseniz şehir merkezinden kıyı boyunca uzaklaşın. Çünkü bir kez rotanızı şehir merkezine çevirirseniz, gezilecek yerleri karmaşık ve hızlıca geçmiş olursunuz.

    Deneyimli bir gezgin değilseniz, burada yaşayan yerli sürücülerle ya da rehberlerle yolculuk etmeniz muhtemelen sizin için en iyisi olacak. Burayı sevdiğinizi varsayalım. Günlerinizi en şahane tatil köylerinde, dış dünyadan tamamen habersiz geçirmek size iyi hissettirecek. Daha önce de söylediğimiz gibi Montego Bay, kötü bir yer olamaz.

    Beyaz kumlu plajları, turkuaz deniziyle burada ne yapacağınızı biliyorsunuz. Şehir içinde, Gloucester Avenue (the "Hip Strip") olarak bilinen güvenli, geniş alan mağazalar ve galerilerle dolu. Şehrin dışında sömürge zamanından kalan mekânları gezebilir, Martha Brae Nehri’nde rafting ya da ziplining (çelik halatla iniş yapılan bir tür spor) yapabilirsiniz. Geniş deniz etkinlikleri, iyi şekilde organize edilmiş. Burada uçurtma sörfünden, dalışa ya da şnorkelle yüzmeye kadar birçok sportif faaliyete katılabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler