Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Meksiko

    Kusurlarına Rağmen Büyüleyen Şehir: Meksiko Meksiko dünyadaki en büyük şehirlerden biri, Kuzey Amerika’nın ise en büyük şehri.

    Genel Bilgiler

    Kusurlarına Rağmen Büyüleyen Şehir: Meksiko

    Meksiko dünyadaki en büyük şehirlerden biri, Kuzey Amerika’nın ise en büyük şehri. Meksiko'dan bahsedince aklımıza trafik tıkanıklığı, kirlilik, suç ve Aztekler geliyor. Her ne kadar bunlar şehrin itibarına gölge düşürse de Meksiko sizi büyülemeyi başaracak.

    Müzelerin çeşitliliği, tarihi alanlar ve market yerleri bitip tükenmek bilmediği gibi, yemekleri – hem sokaklarda satılanlar hem de restoranlar- ve gece hayatı da şehrin geri kalanı gibi oldukça heyecan verici ve çeşitli. Bazıları Meksiko'yu dünyanın en iyi yemek şehri olarak adlandırıyor.

    Burayı ziyaret ettiğinizde, turunuza büyük ihtimalle Zócalo veya dünyanın en büyük meydanlarından biri olan Plaza de la Constitucion’dan (Constitution Meydanı) başlamak isteyeceksiniz. Templo Mayor’u da ziyaret ettikten sonra, hemen yanında yer alan Aztek Tapınağı’nı ziyaret edebilirsiniz.

    Şehrin dışında çıkmak için (Çok da uzak değil) vaktiniz varsa, Teotihuacan Piramidi’ni görmek için fırsat yaratmalısınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler