Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mbabane

    Yapılacak Fazla Bir Şeyin Olmadığı Yer Şehre ilk geldiğimizde, rehberimize hiç soru sormamamıza rağmen, acaba bir şeyler kaçırdık mı diye meraklı şekilde yürürken, aslında şehri deneyim etmiş gibiydik.

    Genel Bilgiler

    Yapılacak Fazla Bir Şeyin Olmadığı Yer

    Şehre ilk geldiğimizde, rehberimize hiç soru sormamamıza rağmen, acaba bir şeyler kaçırdık mı diye meraklı şekilde yürürken, aslında şehri deneyim etmiş gibiydik. Her şeyden öte, burası Svaziland'in başkenti.

    Şundan emin olabilirsiniz ki, bu şehre gitmeniz için hiçbir neden bulunmuyor. Şehirde Mbabane Çarşısı, bir mum efsanesi ve bir de Afrika Sanat Galerisi dışında gezilecek pek yer yok. Ek olarak, buradaki alışveriş merkezi gibi yerleri eklemeye gerek bile duymadık. Şehrin etrafının tepelerle çevrili olması oldukça iyi görünüyor olsa da, birçok turist, Ezelwini Vadisi gibi yerlerde kalmayı tercih ediyor.

    Turistlerin buraya gelme nedeni, görmek istedikleri gezinti noktası olan, zebraların, timsahların, zürafaların ve su aygırlarının bulunduğu Mlilwane Vahşi Hayat Barınağı. Şehirde bir havaalanının bulunmaması sebebiyle buraya gelen insanlar karayoluyla giriş yapıyor. Bu sebep ise, Mbabane'ye gelmemek için oldukça yeterli bir sebep.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler