Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Maui

    Hawaii Adası'nın en büyük ikinci adası olan Maui'nin, birçok insan için daha fazla tanıtıma ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz.

    Genel Bilgiler

    Burada en şahane plajları, yemek sunumlarını bulacak, neredeyse her çeşit su sporunu yapabileceksiniz. Her türlü konaklama hizmeti sunan ileri teknolojiye sahip, sade tatil köylerini, iç kesimlerdeki harika yürüyüş alanlarını çok seveceksiniz.

    Farklı görüntülere, (dünyanın en büyük sönmüş yanardağı da burada) ülkenin iç kısmındaki büyük yürüyüş bölgesine, Lahaina Town’ daki eğlenceli gece hayatına ve daha birçok etkinliğe şahit olacaksınız. Eğer burada çok yönlü bir tropik ada varsa, o da Maui. Adanın en iyi manzaralarını ve tam anlamıyla doğal güzelliğini görmek için yolunuz ünlü Road to Hana’dan geçmeli.

    Bu yol sizi sarp kayalıkların kıyısından, içi yemyeşil orman ve şelalelerle dolu yerlere, plajlara ve botanik bahçelerine götürecek. Bu yolculuk, olağanüstü Hana Bay sahil parkında sonlanacak. Bu yüzden Maui’ye gidin. Partiye gidin. Ya da sörf yapmaya. Ya da balinaları seyretmeye gidin.Ya da yanardağa tırmanın.Ya da dalış yapın. Ya da muazzam manzaralarını görün, seçim sizin.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler