Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Masoala Ulusal Parkı

    Ormanın Gözleri Masoala Ulusal Parkı, çoğunluğu ülkenin Sava Bölgesi'nde yer alan, Madagaskar'ın kuzey-doğusunda korunmuş bir bölge.

    Genel Bilgiler

    Ormanın Gözleri

    Masoala Ulusal Parkı, çoğunluğu ülkenin Sava Bölgesi'nde yer alan, Madagaskar'ın kuzey-doğusunda korunmuş bir bölge. Sahip olduğu hayvanlar ve bitkilerin dışında, sık kıyı (yağmur) ormanlarına ve denizin dışındaki mangrovların yanı sıra bir dizi mercan resifleri bulunuyor. Vahşi yaşamın getirdikleri ile bu çevrede kertenkeleleri, yerli Madagaskar lemurunu, bukalemunları ve renkli kuş sürülerini görmeye hazır olun.

    Okyanusun yanı sıra, eğer temmuz ve eylül ayları arasında Antongil Körfezi'ne bir ziyaret yapmak istiyorsanız, 1 ya da 2 kambur balina görebilirsiniz. Etrafta yaşayan köpekbalığı popülasyonundan dolayı yüzmek için güvenli olup olmadığı kesin değil. Bu yüzden ayaklarınızı suyun dışında tutun.

    Masoala'yı ziyaret etmek kolay bir iş değil. İlk olarak, çamurlu orman yolu ve birkaç eski püstü bir feribottan en kolayı olan bot veya uçak ile Maroantsetra'nın küçük kasabasına yol almanız gerekiyor. Uçaklar ise, Toamasina ve Antananarivo üzerinden buraya geliyor. Kasabaya geldiğinizde ilk olarak yolunuzu mutlaka parktan geçirin. Buraya botla deniz veya nehir üzerinden geçebilirsiniz. Parkın içinde 2 adet kamp alanı (ulaşması pek kolay olmayan) ve Tampolo gibi birtakım oteller var.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler