Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Marsilya

    Eski 'mafya şehri' Şimdilerde Avrupa Başkenti...

    Genel Bilgiler

    Marsilya, uzun üzerinde bulunan kötü izlemini atmaya çalışmakta. Marsilya'nın uyuşturucu konusundaki sorunları; 'mafya şehri', 'Fransa'nın cinayet başkenti' gibi isimlerle anılmasına sebep olmuştu. Elbette bu şehrin bazı sorunları var. Bunun nedeni ise çoğunlukla Kuzey Afrika'dan göç eden kişiler tarafından oluşmakta. Ama gelin sizlere şunu soralım; New York şehrinde her köşe başı temiz ve güvenli midir? Şehirde bulunan birkaç kusuru göz önüne alarak diğer şeyleri yok saymak ne kadar doğrudur?

    Marsilya, 2013 Avrupa Başkenti olması ile birlikte sanata daha çok ilgi göstermeye başlanmış ve Vineux Port'a (Eski liman) odaklanılmıştır. Bu kapsamda amaçları şehre turist çekmek ve işe yarayacağını da düşünüyoruz. Vienux Limanı çevresinde yürüdüğünüz zaman, tam olarak şehrin manzarasını kavramış olacaksınız.

    Bu kentin ana limanında, muhteşem tekne kombinasyonları, yatların karşısında bulunan kafeler ve kaleleri bulacaksınız. Arka planda ise, Notre Dame De La üzerinde, Grand Kalesi'nin görüntüsünü görebilirsiniz. Buradan yola çıkarak, yüksek zemin üzerinde kurulan şehrin en eski bölgesi olan Le Panier'i keşfedebilirsiniz. Bunları yapabilmeniz için bir plana ihtiyacınız olmayacak. Burada bulunan dükkanları ve küçük sokakları takip ederek şehri keşfedebilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler