Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Manchester

    Kuzey İngiltere’nin başkenti Manchester, Kuzey İngiltere’nin gayri resmi başkenti olup kümeleme yöntemiyle ölçüldüğünde, Birleşik Krallıktaki Londra’dan sonraki en büyük ikinci şehri.

    Genel Bilgiler

    Yurt dışında çoğunlukla futbol kulübüyle bilinse de, şehir bizlere kültür, alışveriş ve gece hayatı gibi birçok imkanı sunuyor (bundan dolayı hemen hemen herkese uyar). Bilge tarihiyle şehir, Marksizm ve Sanayi Devrimi’nin doğuşuna tanıklık ediyor. İnsanlık Tarihi Müzesi, Bilim & Sanayi Müzesi ve Chetham’s Kütüphanesi, (Anglosphere’deki halka açık en eski kütüphane) burada görülecek en iyi yerlerden bazıları.

    Yeme-içme için, şehir merkezi civarındaki büyük alışveriş merkezi bölgesine, Çin Mahallesi’ne ve aslında merkezin 2 mil kadar güneyinde, Rusholme Bölgesi'nin Wilmslow Caddesi boyunca, The Curry Mile olarak bilinen yere göz atın. Burada, birçok Pakistan ve Bangladeş restoranlarını bulacaksınız.

    Tüm bunlardan ve şehirden yorulanlar için, bölge civarında tüm İngiltere’nin en güzel doğal manzaralarını görebileceğiniz, tren ya da otobüsle 15 dakikadan fazla sürmeyecek ve hızlıca orada olacağınız, açık kır alanları bulunuyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler