Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Manaus

    Amazon’un Kalbi Manaus, Amazon'un tüm nüfusunun % 50'sine (2 milyon nüfus) ev sahipliği yapan, Brezilya'nın kuzeyinde ve Amazon'un ortasında yer alan bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Amazon’un Kalbi

    Manaus, Amazon'un tüm nüfusunun % 50'sine (2 milyon nüfus) ev sahipliği yapan, Brezilya'nın kuzeyinde ve Amazon'un ortasında yer alan bir şehir. Solimoen ve Negro Nehirleri'nin bir araya geldiği yerde bulunan Manaus, okyanusa açılacak gemiler için önemli bir liman noktası. Manaus'un Amazon'u keşfetmek için bir üs olması, turistlerin buraya gelmesindeki asıl neden. Çoğu seyahat acentesi, düzenlediği turları buradan işletir ve burası Rio Negro Havzası ya da Rio Amazonları'nın güneyi için uygun bir başlangıç noktasıdır.

    Rio Negro Havzası orman turu, Rio Amazonları'nın güneyi ise nehir keşfi için daha iyi. Şehrin gözde mekanları, kendini gözardı etme eğiliminde (bu mekanlar kendilerini ''Amazon'a açılan kapı'' olarak pazarlarlar). Bu şehir aslında biraz vakit geçirmek için oldukça hoş. 19. yüzyıl sonlarında yapılan Teatro Amazons gibi opera binasının yanı sıra, iyi müzeler ve küçük ama gerçekten oldukça güzel olan hayvanat bahçesi buradaki turistik yerlerden.

    İş yemek konusuna gelince çevrede birçok iyi restaurant var ama yerel gıdaları tatmayı ve pazarları da dolaşmayı unutmayın. En ünlü pazar Mercado Municipal.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler