Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Managua

    Uzak durun bildiğiniz gibi eğer bir yeri sevmezsek sözümüzü sakınmadan söylüyoruz.

    Genel Bilgiler

    Sözü edilen Managua, Nikaragua’nın başkenti(nüfus 2.2 milyon). Eğer siz bizim ne dediğimizi anlarsanız, "korkunç fakat....harika" sözünün kullanılması gerektiğini düşünmüyoruz Aslında bu şehir hakkında olumlu konuşan pek kimseyi bulamazsınız.

    Xolotlán Gölü’nün kıyısındaki Managua'nın, turistler için güvenli olmadığı bilinmekte. Burada gasp ya da daha kötü olaylar rapor ediliyor.. Eğer bu mahallelerden uzak durursanız risk düşük, ama seyahatteyken, "kim gidilmeyecek yerler listesi’ne bakmak ister ki?" Hadi bunu yapmayı umursamıyoruz diyelim. Sonrasında burada yapılacak veya görülecek korkunç bir şey kalmıyor.

    Şehrin önceki yerleşim merkezinde eski ve yeni katedral, Devrim Meydanı’nda ise Milli Kültür Sarayı yer alır. Bekleyin biraz, burada Puerto Salvador Allende iskelesinde daha parlak bir yer var. Gölün hemen sağında birçok restoran bulunuyor. Evet, bu nokta hiç de kötü değil. Henüz arkamıza dönüp bakmadık bile! Ama sakın bu kirlenmiş gölde yüzmeyi düşünmeyin. Tabii ki sözlerimize alışveriş merkezleri, birçok bar ve gece kulübü bulabileceğinizi de ekleyerek bitirebiliriz. Fakat Managua, muhtemelen sizin en zorlu yolculuğunuz olacak. Bu olumsuzluk için üzgünüz, ancak bazı şeylerin olduğu gibi söylenmeye ihtiyacı var.

    Not: Managua, uluslararası havayoluyla yapılacak Nikaragua seyahatleri için, iyi bir giriş noktası.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler