Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Maldivler'de Okyanus Üzerinde "Evet" Diyebilirsiniz!

    Mavilikler arasında, Maldivler’deki resort’ta, su altındaki deniz kaplumbağalarını ve renkli balıkları görebileceğiniz cam bir zemini olan su üstü düğün bungalovu açılıyor.

    Yazan: CHRIS KITCHING

    Maldivler’deki lüks resort, “Evet” derken çiftlerin deniz kaplumbağalarını ve renkli balıkları da görmelerine olanak sağlayan bir düğün bungalovunu hizmete soktu.

    FourSeasons’un Landaa Giraavaru resortunda gelinler cam zeminde yürüyerek büyüleyici masmavi denizin üzerinde bulunan şapel benzeri alana ulaşıyor.

    Adanın kuzey ucunda yer alan ve plaj düğünlerini yeni bir seviyeye taşıyarak muhteşem bir manzara sunan bungalova ulaşım sadece tekneyle sağlanıyor.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12546587/640xauto.jpg)
    Hint Okyanusu üzerindeki nefes kesici düğün mekanı bu ay Landaa Giraavaru’daki Four Seasons Resort Maldivler’de açıldı.
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12546593/640xauto.jpg)
    Gelinler, cam zeminden geçerek sadece birkaç metre aşağıdaki büyüleyici mavilikteki denizde yüzen deniz kamplumbağalarının eşliğinde şapel benzeri alana ulaşıyor.
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12546599/640xauto.jpg)
    Adanın en kuzey ucunda yer alan beş yıldızlı resortun bir parçası olan bungalova ulaşım sadece tekneyle sağlanıyor.
    Sütunların üzerinde yer alan yapı, yüksek tavanı ve deniz kaplumbağalarının görülmesini sağlayan cam zemini ile hafif ve havadar olacak şekilde tasarlandı. Bungalovun üç yanını çevreleyen ve iki yana katlanan cam kapılar, evlenecek çift ve 16 misafir için yeterli (Yaklaşık 43,65 metrekare büyüklüğüne) bir alana açılıyor. Çiftler, resortun evlilik planlayıcısının yardımı ile burayı istedikleri çiçekler, mumlar, bulut gibi kumaşlar ve doğadan esinlenilmiş renklerle kişiselleştirebilir. Düğün ve balayı için en popüler adalar arasında yer alan Maldivler bu yıl World Travel Ödülleri kapsamında dünyanın en iyi plajı seçildi.
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12546602/640xauto.jpg)
    Evlenecek çift ve 16 misafiri için yeterli alana sahip olan bungalov, plaj düğünlerini tamamen yeni bir seviyeye taşıyor.
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12546605/640xauto.jpg)
    Sütunların üzerinde yer alan yapı, yüksek tavanı ve deniz kaplumbağalarının görülmesini sağlayan, cam zemini ile hafif ve havadar olacak şekilde tasarlandı.
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12546608/640xauto.jpg)
    Sütunların üzerinde yer alan yapı, yüksek tavanı ve deniz kaplumbağalarının görülmesini sağlayan, cam zemini ile hafif ve havadar olacak şekilde tasarlandı.
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12546617/640xauto.jpg)
    Çiftler, resortun evlilik planlayıcısının yardımı ile burayı istedikleri çiçekler, mumlar, bulut gibi kumaşlar ve doğadan esinlenilmiş renklerle kişiselleştirebilir.
    FourSeasons’ın Başkan Yardımcısı ve Maldivler Genel Müdürü Armando Kraenzlin, Landaa’nın vahşi doğal güzelliğinin pek çok düğüne ve kutlamaya ev sahipliğini yaptığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: *“UNESCO Biosfer Rezervi olan mekân gerçekten farklı bir yer ve yeni düğün bungalovumuz konusundaki vizyonumuz daha önce sunduğumuz şeylerin hepsinin üzerine çıkmaktı.”* *“Evlenen çiftler okyanusun büyüleyici güzelliği ile çevrili bir mekânda ‘Evet’ diyor. Hatta balayı tatilini de burada yapıyor.”* *[**Kaynak**](http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-3376435/Four-Seasons-opens-overwater-wedding-pavilion-Maldives-resort.html)*
    Mynet Youtube

    En Çok Aranan Haberler