Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Lisse

    Keukenhof Çiçek Alanlarının Yurdu Lisse Güney Hollanda'nın Dutch ilinde bulunan 22,000 nüfuslu durgun bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Keukenhof Çiçek Alanlarının Yurdu Lisse

    Güney Hollanda'nın Dutch ilinde bulunan 22,000 nüfuslu durgun bir şehir. Çok eğlenceli (Aslında esniyorum) bir makale olacak dediğinizi duyar gibiyiz. Çok hızlı ve küçümseyen bir yer olmamasına rağmen, Keukenhof'un bulunduğu yer olan Lisse, Hollanda Çiçek Endüstrisi'nin merkezlerinden biridir. Burada her yıl martın sonundan mayısın ortasına kadar renkli Flemenk çiçek alanlarını, tam çiçeklenme zamanında görebilirsiniz.

    Amsterdam'dan (Schiphol) tahmini olarak arabayla ya da otobüsle 40 dakikada ulaşabileceğiniz bu şehir hakkında çok fazla detaya inmeyeceğiz. Merkezini çoğunlukla unutabilirsiniz. Renkli lale alanlarının, sümbüllerin ve fulyalar bahar aylarında, kısa bir zamanda neredeyse 1 milyon turist çekmekte. Dolayısıyla burası bize göre Hollanda'da mutlaka görülmesi gereken yerlerden birisi.

    Keukenhof'un kendisi, bahar aylarında milyonlarca çiçek soğanının, açık alanlarda ya da bazı sergi salonlarında tam çiçeklenme yaptığı, 32 hektarlık ayrıntılı bir bahçe parkıdır. Biz kesinlikle çiçek uzmanı değiliz, fakat yaptığımız araştırmalar, sözünü ettiğimiz laleler, sümbüller ve fulyaların yanı sıra, güller, orkideler, zambaklar ve daha fazlasını bulabileceğinizi söylüyor.

    Size çiçek listeleri vermenin yanısıra, Keukenhof'ta mutlaka karşılaşacağınız başka bir şey söyleyelim; Kalabalık (Eğer günün erken saatlerinde gelmezseniz). Buraya huzurlu bir bahçede sessiz sakin bir yürüyüş için gelmeyin, aksi takdirde çok fena hayal kırıklığına uğrarsınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler