Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kyoto

    Japonya'nın Kültürel Başkenti Kyoto Japonya'nın ana adalarından olan Honshu Adası'nın merkezinde yer alan, 1.5 milyon nüfusa sahip bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Japonya'nın Kültürel Başkenti Kyoto

    Japonya'nın ana adalarından olan Honshu Adası'nın merkezinde yer alan, 1.5 milyon nüfusa sahip bir şehir. Araba ile Tokyo'dan en az 6 saat sürüyor. Fakat Shinkansen üzerinden gidildiğinde bu süre 3.5 saate düşüyor. Ayrıca Kyoto, Japon İmparatorluğu'na 1000 yıldan daha fazla bir süre başkentlik yapmış, genellikle Japonya'nın kültürel ve tarihsel başkenti olarak görülüyor.

    Tokyo, Shibuya ve gökdelenlere sahip olsa da, Kyoto da tapınaklara, çay evlerine, mabetlere, saraylara ve parklara sahip. Trenle varış noktanızı hemen görmediğiniz durumda cesaretiniz kırılmasın. Nispeten geniş alanlara yayılmış diğer şehirler gibi, burada sergilenen her şey için yolunuzu bulmak biraz çaba gerektirir. Görünüşe göre şehrin etrafından ve içinden seçebileceğiniz yaklaşık 1000'den fazla tapınak var. Bu yüzden her ilgilendiğiniz yere ulaşmak zor olabilir. Fakat kaçırılmaması gereken yerlerden biri ve Kyoto'nun sembolü olan Kinkaku-ji veya Altın Köşk. Bu altın Zen Tapınağı ve etrafındaki havuz, sakin ve huzurlu bir çevre olarak tatmanız gereken bir tecrübe olacak. Gion'un Geyşa Bölgesi, Nijo Sarayı ve İmparatorluk Kaleleri ilginizi çekebilecek diğer yerler arasında.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler