Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Koh Ker

    Angkor Wat’ın gizli kuzeni Siem Reap’ın 118 km kuzeydoğusunda bulunan Koh Ker, Angkor Wat’ın daha az gelişen, daha az büyüyen ve daha kolay ulaşılabilen kuzeni gibi.

    Genel Bilgiler

    Burada, gür bir orman içinde eskimiş 42 tapınak ve çok sayıda heykel bulunuyor. Ormanın sıklığından ve bölgenin mayından tam olarak temizlenmemesinden tapınakların neredeyse sadece yarısı ziyaret edilebiliyor.

    Koh Ker, başkenti buraya taşıyan Kral IV. Jayavarman tarafından kurulmuş, Khmer İmparatorluğu’nda önemli bir şehir. Burada on yıllık periyotlar boyunca bulunan ya da bulunmuş tapınaklar ve heykeller inşa edilmiş. ‘-miş’ diyoruz çünkü ülkede çıkan iç savaş yağmalaması burada da baş göstermiş ve bu yüzden arkeolojik hazinelerin çoğunu herhangi bir yerde bulabilirsiniz.

    Burası, bir bakıma gelişmemiş bir yer. (Örneğin hükümet bu durumu değiştirmek için yeni ziyaretçi merkezleri açmak için çalışıyor.) Şu anda ziyaret için ilginç mekanlar yapılıyor. Ormanın çevresinde yürüyüş yaptığınızı ve bu binalara rastladığınızı hayal edin. Bu his, buranın çevresinde gezindiğinizin hissi. Ziyaretçilerin ana binası Prasat Thom piramiti şu anda akın edilen yer.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler