Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ko Samet

    Hiçbir Şey Yapmamak İçin Mükemmel Bir Yer Tayland'a gelen turistler genel anlamda adaların dışındaki Andaman'a ya da Tayland Körfezi'nin daha güneyi kısımlarına odaklanırlar.

    Genel Bilgiler

    Hiçbir Şey Yapmamak İçin Mükemmel Bir Yer

    Tayland'a gelen turistler genel anlamda adaların dışındaki Andaman'a ya da Tayland Körfezi'nin daha güneyi kısımlarına odaklanırlar. Biz, Phuket ya da Ko Samet gibi yerlerden bahsedeceğiz. Ko Samet daha az bilinir ama bu kötü bir şey olmayabilir. Coğrafi anlamda konuşursak, bu ada Bangkok'a az önce bahsettiğimiz ada gruplarından daha yakın. Ancak, Koh Samet'e ulaşmak o kadar kolay olmayabilir. Burada havaalanı yok, bu yüzden ya Pattaya'dan ya da Bangkok'dan arabayla Ban Phe'ye, Rayong (yaklaşık olarak 1-2 saat) rıhtımına gelmek zorundasınız. Buradan da her yarım saatte bir feribot var.

    Ko Samet Adası az gelişmiş. Gür ormanlık alanları, sınırlanmış yolları ile zorlu bir ada olsa da sessiz sakin bir güzellikte. Çekiciliğinin az olması turistlerin çoğunun otellerinden ayrılmasını zorlaştırıyor. Biz gibi şehir insanları her gün bir şeyler yapmak zorunda hissederiz ve bu kötü bir şey değil.. Ko Samet Adası'nın plajları, Tayland’ın herhangi bir yerinde yer alan plajlardan çok daha güzel fakat, diğer faaliyetler açısından oldukça sınırlı. Ayrıca, Ko Samet’in resif alanları yok bu yüzden dalış için gidilecek çok fazla yer yok. Aynı zamanda ada gezintileri için uzun kuyruklu tekneler de yok.

    Adanın en kalabalık ve en gelişmiş bölgesi, kuzey kısmında bulunan Hat Sai Kaew Bölgesi. Ko Samet’in bu alanında, hoş gece mekanları var. Daha güney kısmına gittiğinizde ise köyler daha küçük ve daha sakin. Kuzeyin dışında sakin Ao Phrao plajlarını bulursunuz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler