Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ko Pha Ngan

    Sırt Çantasıyla gezenlerin bölgesi Koh Samui Adası’nın hemen yanı başında kendinizi süslü plajları olan tatil yerlerinde pahalı yemekler yerken bulacaksınız.

    Genel Bilgiler

    Bu sırada etrafınızda varlıklı, Asyalı ve (çoğunlukla) Avrupalı aileler göreceksiniz. Bunların hepsini elbette sabahın 6.30’unda havlunuzla ‘kendi alanınızı’ rezerve edip, günün geri kalanını burada geçirerek yapabilirsiniz. Pardon, bir an için buradan en iyi şekilde yararlanabilmeniz adına bunu belirtmiş olduk.

    Koh Pha Ngan (diğer adıyla Ko Phangan) farklı bir dünya gibi. Çoğunlukla ayda bir Haad Rin Plajı'nın güneydoğu ucunda düzenlenen dolunay partileriyle ünlü. Günbatımında toplanan on binlerce insan gece boyu burada parti yapıyor. Bazı davetler hayatınızda bir kez deneyimleyebileceğiniz kadar çılgın olsa da kimi insanlar düzenlenen bu partilerden etkilenmemişcesine buradan gitme eğilimindeler. Kendi adınıza nerede kalmak isteyeceğinize karar vermelisiniz. Eğer peşinizde trans müzik dinleyen, alkol ya da uyuşturucunun etkisinde olan gençler yoksa Koh Pha Ngan gözünüzde daha değerli olacak.

    Ada makul fiyata konaklama yerleriyle birçok el değmemiş ve gözlerden uzak plajlara sahip. Bir yandan Koh Pha Ngan, Koh Samui’ye göre daha az lüks gözükse de diğer yandan çok makul fiyatlarla gerçekten huzuru yakalayabileceğiniz yerdir. Eğer küçük motosikletlerden kiralayıp etrafı dolaşmaya çıkarsanız güzel manzaralar, tapınaklar, şelaleler, harika seyir terasları, fil gösterileri, şnorkelle yüzme eğlenceleri gibi daha birçok etkinlik görebilirsiniz.

    Uluslararası havalimanının yakında açılacağını belirtiyoruz belki siz bu yazıyı okurken çoktan açılmış olabilir. Atmosferi ve turist çeşitliliği ile Koh Pha Ngan Adası uzun zamandır değişim için çabalıyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler