Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ko Jum

    Andaman’da Huzur Ko Lanta’nın kuzeyinde, Krabi’nin güneyinde, Phuket’in ise doğusunda yer alan bir yer düşünün.

    Genel Bilgiler

    Andaman’da Huzur

    Ko Lanta’nın kuzeyinde, Krabi’nin güneyinde, Phuket’in ise doğusunda yer alan bir yer düşünün. Gözünüzde canlandı mı? Evet. İşte burası Ko Jum’un ta kendisi. Ko Jum, Tayland açıklarındaki Andaman Denizi’nde yer alıyor. Bu yazının başında bahsettiğimiz yerlere göre turistler tarafından daha az tercih ediliyor.

    Ko Jum adasında, huzur ve sakinliği bir arada, güzel bir uyumla birlikte bulacaksınız. Ko Jum, özellikle tatil sezonundayken, Krabi ve Ko Lahta’dan düzenlenen feribot seferleriyle, tatil için uygun bir yer haline gelir. Feribot ile bu adaya ulaşmak ortalama 1 saat 15 dakika sürüyor. Tatil sezonu dışında ise, adaya ulaşmak biraz daha karmaşık bir hal alıyor. Bu durumda, Laem Kruat’dan bir taksi kiralayıp sonra da bir taksi-tekne yardımıyla adaya ulaşabilirsiniz.

    Pekala, buradasınız. Burada yapılacak neler var? Hiçbir şey ve işte asıl noktada bu! Sadece bir tane elle tutulur tatil yeri ve üç balıkçı köyü. Ada oldukça ıssız hissettirebilir ya da bunun yerine sakin tanımını yapmak daha olumlu ve isabetli olabilir. Plajları çoğunlukla batı kıyısında, 5 km boyunca uzanmakla beraber, oldukça hoş ve sevimliler.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler