Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kira Ödemekten Bıktınız mı? Londra'daki Bu Penthouse'ta Ücretsiz Kalabilirsiniz

    Ev arkadaşı ilanları sitesinde, şefi, temizlikçisi ve kapıda şoförü olan eve bir oda arkadaşı aranıyor ilanı verildi. Hem de para ödemeden kalacak bir ev arkadaşı.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12547133/640xauto.jpg)

    Londra'daki pahalı kiralardan mı şikayetçisiniz? Keşke biraz daha fazla para kazansaydım da, bodrum katında duvarları küflü bir evin zemininde bir karyolada yatıyor olmasaydım dediğiniz oluyor mu? O zaman başarma ihtimaliniz düşük de olsa imkansız gibi görünen hayaller gerçeğe dönebilir. SpareRoom'da yayınlanan bir reklamda, Paddington semtinde bulunan 8 milyon İngiliz Pound'u (34 milyon TL) değerindeki bir penthouse için ev arkadaşı arama ilanı verdi ve karşılığında para ödemeniz de gerekmiyor.

    İlandaki odanın bulunduğu 370 metrekarelik evin imkanları arasında tamamen ücretsiz olarak hizmet alabileceğiniz bir temizlikçi, şoför ekibi ve haftanın beş günü nefis yemekler hazırlayan bir şef var. Teknoloji sektöründe çalışan iki arkadaş tarafından ilana çıkılan mekanda aynı zamanda iki de şivava cinsi köpek yaşıyor.

    "İyi tanınan iki teknoloji firmasını kurup sattık ve şimdi de üçüncüsü üzerinde çalışıyoruz. Paraya ihtiyacımız yok (bu yüzden de oda ücretsiz!), ama iyi bir arkadaş istiyoruz, beraber takılabileceğimiz, kopabileceğimiz, fikir tokuşturabileceğimiz ve Londra'nın tüm güzelliklerinin tadını beraber çıkarabileceğimiz biri.

    Aradığımız kişilerin açık fikirli insanlar olmasını istediğimiz gibi biz de böyle insanlarız. Halihazırda zaten başarılı ve zengin biri olabilirsiniz ve benzer kafadaki kişilerle beraber yaşamak ve onlardan en azından ilham almak istiyor olabilirsiniz. Girişimci ve teknolojiyle içli dışlı olmak büyük bir artı ve sarhoş olmayı sevmek çoğu zaman şart!"

    Eğer bunun bir kandırmaca olduğunu düşünüyorsanız, büyük ihtimalle Andrew'un sitenin yöneticisine "yeni boşandığını ve bunun yeni insanlarla tanışmanın iyi bir yolu olduğunu" düşündüğünü söylemesiyle beraber SpareRoom sitesi ilanın kesinlikle yalan olmadığını duyurdu,

    SpareRoom'un iletişim direktörü Matt Hutchinson şunları söyledi:

    "Bu kesinlikle SpareRoom'un açık olduğu 12 sene boyunca gördüğüm en sıradışı ilan. İlanı veren kişiler şu anda bir ümit başvuru yapan insanlarla çevrelenmiş durumda, bu yüzden yoğun bir hafta onları bekliyor."

    Daire hakkında daha fazla bilgi edinmek veya bu dairenin müstakbel sakini olmak isterseniz orijinal içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

    1000 Dolar Kira Vererek Dünyanın Neresinde Nasıl Bir Evde Kalabilirsiniz?

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler