Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kiev

    Bir zamanlar Ukrayna ve Rusya Kiev’i işgal etmeden önce buranın yerlileri çoktan yeşil tepeleri aştılar, Dnipro Nehri’nde sıcak öğleden sonraları haylazlık yaptılar ve o zamanlar bir nehir, şu an yol olan Kreshchatyk boyunca gezindiler.

    Genel Bilgiler

    Bir zamanlar Ukrayna ve Rusya Kiev’i işgal etmeden önce buranın yerlileri çoktan yeşil tepeleri aştılar, Dnipro Nehri’nde sıcak öğleden sonraları haylazlık yaptılar ve o zamanlar bir nehir, şu an yol olan Kreshchatyk boyunca gezindiler. Sonra buradan Doğu Slav uygarlığı Alaska’nın her tarafına giderek yayıldı.

    Fakat reenkarnasyon sayesinde Kiev’in yüzünde çok az yaşlanma izlerine rastlayabiliriz. 2014 yılının kış aylarında yaşanan çatışmalarda yaralanmasına rağmen en son taktığı milli sermaye başlığı ile kendini genç bir beyefendi olarak öne çıkardı Kiev.

    Hem büyüleyici hem de rahatsız edici derleme mimarisinin yanı sıra çoğunlukla Şanlı Kiev Kinezliği ile ilgili birkaç görülmesi gereken yer bulunuyor. Fakat onun en büyük varlığı, özgürlükleri tehlikeye girdiği zaman birlik halinde harekete geçen güler yüzlü, şakacı çok mükemmel iki dil bilen sakinleridir.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler