Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kep

    Meşhur ve lezizz yengeçleriyle bilinen Kep'te,bu konuda Kamboçya’nın en iyisi.

    Genel Bilgiler

    Yakın geçmişte elit Fransızlara ev sahipliği yapan ‘eski Kep’, yeniden keşfedilen mekanları ile eski ihtişamı içinde restore edilmiş. Hala Fransız stili villalar mevcut, fakat diğer kısımlar geliştirildiğinden biraz derinlik ve tarihi hava eklenmiş.

    Geniş kumsallardan beyaz kumlar taşınıp sahil genişletilmiş, yollar onarılmış. Yerliler ve yabancı ziyaretçiler tatillerinde ve hafta sonlarında buralara akın ediyorlar. Buranın yakınlarında ziyaret edilecek, milli park tadında bazı hoş yerler bulunuyor, gizli kumsallar ve biber bahçelerini seyretmek size huzur verecek.

    Sahil boyunca araçla ya da triportörle (üç tekerlekli araç) küçük bir gezintiye çıkabilirsiniz. Çeşitli geleneksel giysiler içindeki dev çıplak kadın heykeller gibi, gelişi güzel bazı heykelleri ziyaret edebilirsiniz. Gerçek yıldız çekiciliğinde, devasa yengeç heykeli ile karşılaşacaksınız.

    Kamboçya yakınlarındaysanız, bu küçük Kep gezisi sizin için özel olacak. Burası Kampot ve Koh Tonsay (Tavşan adası)’a oldukça yakın olup turistlerin rağbet ettiği yerler arasında. Kimly Restoran’da yeşil biberli yengeci deneyin (ağzınızın suyu akacak).

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler