Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kenting

    Tayvan’ın En İyi Sahilleri Kenting, Tayvan’ın en güneyinde, Taipei’nin ise kuzey kıyısında yer almaktadır.

    Genel Bilgiler

    Tayvan’ın En İyi Sahilleri

    Kenting, Tayvan’ın en güneyinde, Taipei’nin ise kuzey kıyısında yer almaktadır. Tropik iklimin hakim olduğu Kenting, subtropikal iklimin hakim olduğu Tayvan'ın diğer şehirlerine göre daha sıcak ve ılık bir şehir (Taipei’de ocak ayında sıcaklık değerleri 14 - 57 santigrat derece). Fakat dairelerde herhangi bir ısıtma olmadığı için soğuğu kışın hissedebileceğinize emin olabilirsiniz!

    Kenting, Taiwan ın en güneyinde ve Tapei'nin subtropikal iklimi boyunca uzanan bir şehir olduğu için sürekli sıcak. Kenting'in küçük kasabası ve buna eşik eden Kenting Ulusal Parkı ilk gelindiğinde çoğu kişiyi şaşırtır. Kristalimsi mavi suları, sahillerinden bazıları ve manzaraları Tayland'ın ya da Filipinler'in çoğu çekici bölgelerinin yer aldığı seyahat rehberine kolayca rakip olabilir.

    Tayvanlı gençlerin kalabalık gece hayatı, alacakaranlıkta gece marketlerinin değiştirdiği ana cadde, denizin içindeki kaya formları ve çok sayıda dalış ve şnorkel sporları.. Burada tatilinizi geçirmek gerçekten bir eziyet değil. Tabii ki de Kenting’in tek güzel yanı yalnızca plajları ile sınırlı değil. Bu şehirde çok sayıda dalış noktası ve şnorkel alanları bulunuyor.

    Tayvanlı gençlerin takıldığı kalabalık caddeleri, geceleri canlı bir şehir hayatını ortaya çıkarıyor. Karanlık çökmeye başlarken, Gece Pazarları'nın ışıkları şehri aydınlatmaya başlıyor. Gece pazarları, tüm gece boyunca açık kalıyor. Şehir merkezinden biraz daha yükseklere, Kenting Ulusal Parkı'na ilerledikçe mağaraları göreceksiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler