Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kanawaza

    Turistlere Yenik Düşmüş Tarihi Japon Kasabası Kanawaza, Honshu Adası'nın batı kıyısında kalan, Hokuriki Bölgesi'nin bir parçası olup, Japon Ishikawa Bölgesi'nde yer alan bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Turistlere Yenik Düşmüş Tarihi Japon Kasabası

    Kanawaza, Honshu Adası'nın batı kıyısında kalan, Hokuriki Bölgesi'nin bir parçası olup, Japon Ishikawa Bölgesi'nde yer alan bir şehir. Neredeyse yarım milyon nüfusa ev sahipliği yapıyor. Zengin bir kültürel miras ile birlikte pek çok tapınağa sahip. Mabetler, kaleler ve bahçeleri ile Japonya'yı ziyaret eden turistler için gidilmesi gereken standart güzergahlardan biri olmasına rağmen, garip bir şekilde ilgi görmüyor.

    Eğer sadece kısa bir gezi için buradaysanız, Kenroku-en'in Japon Kale Bahçesi, görmek isteyeceğiniz manzaralardan biri olacak. Bu bahçe, Japonya'nın en iyi 3 bahçesinden biri. Yaz aylarında yemyeşil, sonbaharda altın renginde dökülen yapraklar ve kış aylarında ise, gelen Sibirya soğukları ve yağan yoğun kar ile kaplanır.

    Burası Maeda Klanı tarafından 17. ve 19. yüzyıllar arasında inşaa edilmiş ve "6 nitelikli bahçe" anlamına geliyor. Peki bu 6 ne anlama geliyor? Ferah, huzurlu, su yollarına sahip, antika, panorama ve beceri kelimeleri bu bahçe için sayılan özellikler arasında. Yeterince ilginç değil mi? Bu güzel bahçenin dışında şehir, pek çok tapınağı, mabedi ve müzeleri ile de övünüyor. Gezilebilecek 2 farklı şehir manzarası daha bulunuyor. Bunlar Nagamachi Samuray Bölgesi ve 21. yüzyıl Çağdaş Sanatlar Müzesi'dir. Bu bölge eskiden samurayların ve Japon savaşçılarının yaşadığı yerlerden biriydi. Konakların, kapıların ve kanalların kalıntılarının bulunduğu bu bölgede gezilebilir.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler