Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kamçatka

    Kesinlikle Dünya Üzerindeki En Güzel Yerlerden Biri Kısa bir doğa yürüyüşü yapmak istiyor, hafta sonunuzu güzel değerlendirmek için hesaplı, konforlu, kolayca gidebileceğiniz yemyeşil bir yer arıyorsanız, bu makaleden hızlıca uzaklaşın.

    Genel Bilgiler

    Kesinlikle Dünya Üzerindeki En Güzel Yerlerden Biri

    Kısa bir doğa yürüyüşü yapmak istiyor, hafta sonunuzu güzel değerlendirmek için hesaplı, konforlu, kolayca gidebileceğiniz yemyeşil bir yer arıyorsanız, bu makaleden hızlıca uzaklaşın. Bu kadar açık sözlü olduğumuz için özür diliyoruz ama Kamçatka, hedeflediğiniz türde bir seyahat yeri değil.

    Rusya'nın Uzak Doğusu'nda, el değmemiş bir yarımadada olan bu bölge Japonya'nın 2/3'ü büyüklüğünde. Kuzey Kutup Dairesi içinde yer alan bu yer, Tundra iklimine sahip ve volkanlara, buzul dağlarına, gayzerlere ve vahşi hayata ev sahipliği yapıyor. Fazla gelişmiş olmadığı için, Rusya burada daha farklı bir çalışma programı uyguluyor. İlk uçağa atlayıp keşiflere başlamayı ummalısınız.

    Diyelim ki, Petropavlovsk-Kamchatsky'nin en büyük kenti olan Kamchatka'ya giriş yapmak istediniz (nüfusu yaklaşık 200.000). Buraya sadece uçakla erişim sağlayabilirsiniz. Rusya'nın herhangi bir bölgesine tren ya da yol hattı bulunmuyor. Eğer Londra'dan uçuyorsanız, en iyi ihtimalle buraya ulaşmak için pahalı bir biletle 18 saatlik yolculuk yapacaksınız. Rusya vizeniz (davet gerektiriyor) varsa bile, Kamçatka'ya giriş yaptıktan sonra, izin için FSB tarafından uygulanan birkaç prosedürün tamamlanmış olması gerekiyor. Kamçatka hala askeri bir bölge. Fakat bunların hiçbiriyle uğraşmak istemiyorsanız, buraya bir seyahat acentası ile gitmelisiniz.

    Kamçatka'ya ilk girdiğinizde, beklediğiniz düzeyde olmayan bir turist altyapısıyla karşılaşacaksınız. Etrafta dolaşmak acı verici ve maliyetli olacak, bazen helikopterle bile dolaşacaksınız. Fakat, karamsarlığa kapılmayın. Eğer buraya gelmek için yaşadığınız onca zorluğu unutursanız, kesinlikle geldiğinize değeceğini anlayacaksınız.

    Burada gezilecek en önemli yer elbette ki Gayser Vadisi'dir. Bir kısmı UNESCO'nun Listesi'nde yer alır. Birçok güzel gayzer ve sıcak su kaynağına ev sahipliği yapar. Ayrıca gezmek için, 29 ayrı volkan, 14.000 farklı göl ve nehirden istediğinizi seçebilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler