Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Johor Bahru

    Singapur’un Fazla Canlı Komşusu Johor Bahru, Malezya’nın güneyindeki Johor Eyaleti'nin başkenti ve Singapur’a oldukça yakın.

    Genel Bilgiler

    Singapur’un Fazla Canlı Komşusu

    Johor Bahru, Malezya’nın güneyindeki Johor Eyaleti'nin başkenti ve Singapur’a oldukça yakın. Öyle ki, yürüyerek Singapur’a gidilebilir. Bundan dolayı Johor Bahru, ülkenin dışarıya açılan kapısı konumunda. Aynı zamanda Malezya’ya gelen turistlerin giriş noktası ve Malezya’nın en büyük dördüncü şehri. Singapur ile tezatlık oluşturan şehir, onunla kıyaslandığında, gerçekten de daha canlı ve öngörülemez bir şehir. Singapur, daha steril ve daha soyutlanmış bir yer.

    Şehrin yakın komşuları, yemek ve alışveriş için hatalı bir seçim olabileceğini ima etmişler. Aslında şehrin öte yanında, bazı büyük mağazalarda daha uygun fiyatlar bulunuyor ama genel olarak pahalı şehir olarak biliniyor. Şehrin nüfusu, baskın olarak Malay, Çin ve Hintliler'den oluşuyor. Bundan dolayı yemekleri gayet güzel. Johor Bahru’nun biraz uzağında (Causeway’den yaklaşık olarak 35 kilometre kadar), Malezya Legoland’ı bulunuyor. Legolardan oluşan bu park, gerçekten de çok farklı ve güzel bir deneyim olacak. Şehrin içinde ise, tapınaklar ve camiler ağrılıklı olarak bulunuyor. Ayrıca şehrin içindeki Danga Koyu kıyılarının son hali de dolaşmak için cazip.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler