Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İstanbul’un kahvaltı durağı

    Beşiktaş kahvaltı mekanları son dönemlerde İstanbul’dan yolu geçenlerin kahvaltı için tercih ettiği noktaların başında geliyor. İstanbul’un en eski semtlerinden olan Beşiktaş’ta nerede kahvaltı edilir sorusunun yanıtını Instagram’ın sevilen gezgini @seyahatimgeldi hesabının yazarı Birten Çankaya sizin için tada tada buldu.

    İşte Beşiktaş’ın en iyi kahvaltıcıları

    Güne harika bir başlangıç yapmak için kahvaltı şart! Hele bir de hafta sonu arkadaşlarla yapılan kahvaltıların tadına doyum olmuyor. Beşiktaş kahvaltı denince akla gelen ilk adreslerden biri. Özellikle “Kahvaltıcılar Sokağı” hafta sonları dolup taşıyor. Beşiktaş konumu itibariyle İstanbul’da her noktaya rahatça ulaşabileceğiniz bir semt. Yolcu360‘tan bir araç kiralayıp İstanbul’da bir haftasonu turu atarken, güne Beşiktaş’ta bir kahvaltı faslıyla başlayabilirsiniz. Peki nerede kahvaltı etmeli? İşte henüz keşfetmeyenler için en lezzetli Beşiktaş kahvaltıcıları…

    Bi Kahvaltı

    Kahvaltıcılar Sokağı’nda keyifle kahvaltınızı yapabileceğiniz mekanlardan ilki Bi Kahvaltı. Özellikle menemeniyle damakları şenlendiren mekanın pişileri de çok lezzetli. Sabah kahvaltısında siz de benim gibi pişi yemeyi seviyorsanız burada pişinin her türlüsünü bulabilirsiniz. Beyaz peynirli pişi tabağı her daim favorim! Mekanda serpme kahvaltı seçeneği de bulunuyor.

    -

    Pişi Breakfast & Burger

    Beşiktaş’ın meşhur kahvaltıcılarından bir diğeri de Pişi Breakfast&Burger. Bir tabak yiyenin bir tane daha sipariş vereceği mekanda peynirli, sucuklu, sosisli ve çikolatalı pişi çeşitlerini deneyebilirsiniz. İki çeşit kahvaltı seçeneği de bulunan mekan hafta sonları oldukça rağbet görüyor.

    Çakmak Kahvaltı Salonu

    Beşiktaş’ın en eski kahvaltıcılarından biri olan Çakmak Kahvaltı Salonu’nu hala keşfetmediyseniz bir an önce yolunuzu düşürmenizi tavsiye ederim. Sadece Beşiktaş’ın değil İstanbul’un en iyi ve salaş kahvaltı mekanlarından biri olan Çakmak’ta hem gözünüz hem mideniz doyuyor. Peynir tabağı, bal-kaymak, söğüş, reçel, zeytin, yumurta, pişinin yer aldığı kahvaltının ücreti 40 TL. Kaşarlı menemeni de müdavim yaptıracak kadar lezzetli. Mekana hafta sonu gitmek isterseniz kuyruk beklemeniz olası, fırsatınız varsa hafta içi gidin derim.

    Reçel Türevleri

    Kahvaltıda reçel olmadan asla diyenlerdenseniz sizleri Reçel Türevleri’ne alalım. Mekanda mevsimine göre servis edilen 45’ten fazla reçel çeşidi bulunuyor. Üstelik hepsi doğal ve birbirinden lezzetli. Siyah havuç, karpuz kabuğu, alıç, limon gibi her yerde tadamayacağınız reçelleri burada bulabilirsiniz. Mekanda serpme kahvaltının yanı sıra gözleme ve hamur kızartması, bazlama sandviç gibi çeşitler de mevcut.

    Otlangaç

    Beşiktaş’ta sevdiğim kahvaltı mekanlarından bir diğeri de Otlangaç. Kahvaltıcılar Sokağı’na nazaran daha sakin olduğu için hem sıra bekleme derdiniz yok hem de aşırı kalabalık olmadığı için keyifli oturup kahvaltınızı yapabiliyorsunuz. Menemen ve yumurta çeşitleri bir hayli zengin olan mekanda tek ve çift kişilik serpme kahvaltı seçenekleri de bulunuyor.

    Oktay Kurabiye Fırını

    Beşiktaş kahvaltı mekanları arasında farklı bir yeri olan Oktay Kurabiye Fırını’nı da alternatif olarak değerlendirebilirsiniz. Birbirinden lezzetli ve taze kurabiyeleri bir arada bulabileceğiniz bu fırın Beşiktaş’ın en eski işletmelerinden biri. 1930’lara kadar uzanan tarihiyle semtin adeta demirbaşı haline gelen Oktay Kurabiye Fırını’nda çay eşliğinde kurabiye keyfi fırsatını kaçırmayın!

    Yolcu360’tan bir araç kiralayın semt semt gezerken İstanbul’un keyfini çıkarın.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler