Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İstanbul'un Çocukları Neler Yaparlar, Nerelere Giderler?

    İster İstanbul'da yaşayan çocuklardan olun ister tatil için İstanbul'a gelmiş çocuklardan... Çocuk dediysek içinizdeki çocuktan da bahsediyor olabiliriz. Yaşınız kaç olursa olsun, çocuğunuzla beraber belki de ilk kez ortak zevkleri paylaşabileceğiniz bu gezi rehberini mutlaka inceleyin!

    Vapurda martılara simit atmak, Japon Bahçesi'ni gezmek, Bebek Parkı'nda çimenlerde piknik yapmak... Bunlar hemen hemen her gün çocuklarınızla yapabileceğiz şeyler. Peki ama bunların dışında İstanbul'da çocuklarla beraber gezilecek, görülecek ve tüm bunları yaparken hem eğlenip hem öğrenecek nereler var biliyor musunuz? Hazır yaz tatili de yaklaşmak üzereyken şimdiden haftalık planınızı yapmaya ne dersiniz? Cevabınız 'biz hazırız' ise başlıyoruz!

    Panaroma 1453

    Çocuklarınız hem eğlensin hem öğrensin istiyorsanız, İstanbul ve Türkiye'deki tarihi mekanların minyatürlerinden oluşan Miniatürk ve İstanbul'un fethinin tüm detaylarını anlatan görsel bir şölen sunan Panorama 1453 çocuklarınızla keyifli vakit geçirmek için mutlaka ziyaret edilmesi gereken alternatifler arasında.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550541/640xauto.jpg)

    Oyuncak Müzesi

    11 sene önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kapılarını açan, şair Sunay Akın'ın tüm dünyadan topladığı oyuncaklarla kurduğu Oyuncak Müzesi'ni ziyaret ederek zaman tünelinde gezintiye çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Müzede II. Dünya Savaşı ve II. Abdülhamit döneminden kalan oyuncaklar sizi karşılayacak.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550547/640xauto.jpg)

    Gerekli Şeyler

    Çocuklarınızla gezerken ya da kendi çocukluğunuza dönmek isterken mutlaka uğramanız gereken bir başka yer ise oyuncak dükkanları. Özellikle Kadıköy'de bulunan İstanbul'un en iyi çizgi roman ve çizgi roman figürlerinin satıldığı mağazaları ziyaret edin. Gerekli Şeyler isimli dükkan, hem aksiyon figürleri hem de o figürlerin romanlarını bulabileceğiniz bir yer.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550553/640xauto.jpg)

    Gel Oyna

    Ahşap yapım atölyelerini ziyaret etmeye ne dersiniz? Hem sizin için hem de çocuklarınız için el becerilerinizi göstereceğiniz, harika hatıralar yaratabileceğiniz Gel Oyna isimli atölye sizleri bekliyor. Bostancı'daki mağazasında Gel Oyna'da bir taraftan ahşap oyuncak üretilirken, diğer taraftan zengin ahşap oyuncak çeşitliliği ile "her yaşa oyun-oyuncak" mağazada tanıtılıyor. Çocuklar oyuncak üretimini görüyor, kendileri de tehlikeli olmayan aletlerle tahta oyuncak yapımında çalışabiliyor. Ayrıca çocuk ve yetişkinlerle eğitici çalışmalar da yapılıyor.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550556/640xauto.jpg)

    Vialand

    Türkiye'nin ilk tema parkı olan Vialand çocuklarınızı ve sizi zevkten çılgına çevirecek bir oyun merkezi. Sabah erken saatlerde gitmenizi öneririz zira parkın kapanış saati çok erken. Giriş ücretini ödeyince tüm gün bütün oyuncaklardan faydalanabiliyorsunuz.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550562/640xauto.jpg)

    Jurassic Land

    Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı olan Jurassic Land, dinazor meraklısı çocuklar ve büyükler için çok güzel tasarlanmış bir yer. Forum İstanbul’un inşaatı sırasında bulunan dinazor kemikleri ile başlayan macera, Marmara Denizi’nin derinliklerindeki yepyeni bir dünyanın keşfi ile devam ediyor. Eğitimle eğlenceyi birleştiren “edutainment” konseptini Türkiye ile tanıştıran Jurassic Land, sadece görsel bir şölen yaratmakla kalmıyor, küçük büyük herkesin ilgisini çekiyor. Deneyimli rehberler eşliğinde gerçekleştirilen turlarda tüm ziyaretçiler efsanevi dinazorları hem yakından tanıyor hem de dönem hakkında bilgi sahibi oluyor.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550565/640xauto.jpg)


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler