Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Interlaken

    Tam Olarak Tatil Bölgesi Diyemeyiz Bern eyaletinde, Brienzersee ve Thunersee'nin Alp gölleri arasında dar bir vadide bulunan Interlaken'ın dört bir tarafı, yükselen Bernese Alpler'i tarafından sarılmıştır (Esas zirvelerinden biri Jungfrau'dur).

    Genel Bilgiler

    Tam Olarak Tatil Bölgesi Diyemeyiz

    Bern eyaletinde, Brienzersee ve Thunersee'nin Alp gölleri arasında dar bir vadide bulunan Interlaken'ın dört bir tarafı, yükselen Bernese Alpler'i tarafından sarılmıştır (Esas zirvelerinden biri Jungfrau'dur). Şehrin kendisine ait çok fazla turistik yeri yok, fakat Höheweg'in yanından geçmekten, fırından ekmek almaktan, kafelerden birinde bir bisküvi ile birlikte kahvenizi yudumlamaktan büyük keyif alacaksınız.

    Arka planda uzanan dağları, burayı görülmeye değer bir yer yapıyor. Interlaken'in yakınındaki Unterseen gibi şehirler ve Harder Kulm manzarası, göz atmaya değer diğer yerler. Birçok yerli insan, saçınızı salıp biraz daha fazla maceracı olmanızı tavsiye edecek. Buraya geldiğinizde ise gölde bir dalış kaçınılmaz, yapmadan dönmeyin deriz.

    Kanyon geçişi, rafting, kaya tırmanışı ve yamaç paraşütü gibi faaliyetlerin hepsi burada organize edilebilir. Kışın buraya kayak için gelmeyi düşünebilirsiniz. Jungfrau bölgesine kadar uzanan, teleferiklere götüren ücretsiz otobüsleri olsa da, Interlaken tamamı ile bir tatil yeri değil.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler